nove vijesti iz GTA IV
- faceremover
- Posjetitelj
15 godina 10 mjeseci ago #32766
od faceremover
Replied by faceremover on topic nove vijesti iz GTA IV
ewo radi bez beda,,,bilo je do drivera grafe....bili malo zastarjeli....
Please Prijava to join the conversation.
- faceremover
- Posjetitelj
15 godina 10 mjeseci ago #32768
od faceremover
tek nekih 3%...malo igram u zadnje vrime....sad cu aktivnije počet...hehe 8*)
15 godina 10 mjeseci ago #32769
od ne0
Replied by ne0 on topic nove vijesti iz GTA IV
3%?? dobar si, hehefaceremover napisao: tek nekih 3%...malo igram u zadnje vrime....sad cu aktivnije počet...hehe 8*)
15 godina 10 mjeseci ago #32770
od ne0
Replied by ne0 on topic nove vijesti iz GTA IV
evoo ja sma presao sluzbene misije....
obogatio se, probahatio i ostvario sve snove u obecanoj zemlji ameriki,,, ko svaki posteni balkanac
evo par slikica da vidite u cemu Niko sada uziva... auti,, komadi, obleka, restorani
upravo sam kupio novo odjelce a preko puta sam si ubo novi autic ono za do ducana
moja draga voljena kejt koju ce mi kasnije iz osvete ubit na vjencanju mog bratica! Izvodim je negdje na veceru.
pokupis komada...
sisaj mesaj
to je taj kraj o kojem sam vam pricao...
a ovako izgledaju statistike nakon njega...
nakon 34sata 12minuta 32sekunde igranja uspio sam preci sve sluzbene misije i kao dosao do kraja na 63,5% igre! Sto valjda znaci da jos imas ti razno raznih podmisija!?!?!??! nekako sam izgubio zar za daljnjim igranjem i kao ostao malo razocaran. Jedna cura mi bila policajka, jednu mi ubili ja je osvetio i kao KRAJ,,, WTF??? ili sam krivo odigrao i izabrao krivi put u igri....
Uglavnom igra je ZAKON!
obogatio se, probahatio i ostvario sve snove u obecanoj zemlji ameriki,,, ko svaki posteni balkanac
evo par slikica da vidite u cemu Niko sada uziva... auti,, komadi, obleka, restorani
upravo sam kupio novo odjelce a preko puta sam si ubo novi autic ono za do ducana
moja draga voljena kejt koju ce mi kasnije iz osvete ubit na vjencanju mog bratica! Izvodim je negdje na veceru.
pokupis komada...
sisaj mesaj
to je taj kraj o kojem sam vam pricao...
a ovako izgledaju statistike nakon njega...
nakon 34sata 12minuta 32sekunde igranja uspio sam preci sve sluzbene misije i kao dosao do kraja na 63,5% igre! Sto valjda znaci da jos imas ti razno raznih podmisija!?!?!??! nekako sam izgubio zar za daljnjim igranjem i kao ostao malo razocaran. Jedna cura mi bila policajka, jednu mi ubili ja je osvetio i kao KRAJ,,, WTF??? ili sam krivo odigrao i izabrao krivi put u igri....
Uglavnom igra je ZAKON!
- faceremover
- Posjetitelj
15 godina 10 mjeseci ago #32778
od faceremover
times cheated
713....hehehe...nećemo tako igrati....i busted-0?????
713....hehehe...nećemo tako igrati....i busted-0?????
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.433 sekundi