nove vijesti iz GTA IV

Više
15 godina 11 mjeseci ago #32344 od zwer
Replied by zwer on topic nove vijesti iz GTA IV

GhostRider napisao:

zwer napisao: kaj qurac, ne radi ovo ne radi ono, citam po svim forumima, ja sam lijepo otisao u algoritam, kupio original, instalirao, radi ko mila majka, detalji vrlo pristojni, tj najjaci kaj sam mogao podesiti na 1680x1050 i sve radi glatko ne pada ispod 30 fps... vrti se tak od 30 - 60 fps na visti što je više nego solidno...

igrica je fenomenalna i jako je igriva i neznam, mogu samo pohvale napisat, jest da su zajebali sa optimizacijom itd ali to ne znaci da igra kao igra nevalja, jako mi se sviđa i samo to igram, mp jos nisam probao jer svi kazu da je predobro ali ak probam vjerujem da onda vise necu single igrat a bas mi je kul...

P.S. imao sam i ja probelma sa drunk kamerom i tim sranjima pa sam zato i kupio original i to ej to, i imao sam najmeru samo sam ipak prvo probao crackanu da vidim da igra radi i da se vrti igrivo...

sve u svemu dajem igri ocjenu 20/20

tko ne proba nek ne kenja!

khm, khm, khm,,, kolko si ono platio igru? 375,ooHRK ili si mozda obisao XX trgovina i nasao u nekom zavucenom ducanu za 355,ooHRK koji su stavili manju cijenu jerbo da privuku kupce!?!?!?
buahahhaha
znas koliko sam ja platio igru? 0,ooHRK buahahahhaha
DA DA znam SVE jeben je taj omot od original igre :mrgreen:
Za tvoju informaciju, SVE RADI SAVRSENO! 8*)

u algoritmu sam kupio al sam dobio 5% popusta jer sam placao maestro karticom...

a dal mozes igrat multiplayer preko social club-a i win gamesa??

ugl, jebo 350 kn, prvi put u zivotu sam kupio neki original software i jos da mi bude žao? ne, nije mi žao jer je igra predobra i bas me briga za tih 350 kn...

a nije samo omot u pitanju, dobis 2 dual layer dvd-a, kartu grada, 2 knjizice i naravno, cd key... heheh... i da, dobis dupli omot...

Please Prijava to join the conversation.

Više
15 godina 11 mjeseci ago #32345 od ne0
Replied by ne0 on topic nove vijesti iz GTA IV
ma zezam se ja malo, nemoj nista osobno shvatit! ko hoce nek kupi...

mp jos nisam ni pokusavao igrat jer hocu prec sp... frend je u 28 sati igranja tek dosao na cca 60% igre,,,
kad se totalno izgustiram na sp onda cu pokusat mp,,, sumljam da mp sada radi ali za 1-2mj ce hackeri i to rijesit...
ne postoji ta zastita sta se neda rijesit... samo treba bit strpljiv...

Više
15 godina 10 mjeseci ago #32687 od ne0
eto mene na nekih cca 42% igre i mogu samo reci ko nije probao nek cuti,, ufff dobRRa :)

evo par slikica da se vidi da i skuter ide na zadnji-prednji :mrgreen:

a evo jedne koja ce potvrdit da je niko SRBIN, to mu pisala majka preko emajla!

• faceremover
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
15 godina 10 mjeseci ago #32692 od faceremover
Replied by faceremover on topic nove vijesti iz GTA IV
ghost jel imaš problema sa pucanjem slike?meni stalno malo po malo pa pukne...tipa ima-nema sunca i sjena...samo preočito....jel možda do toga da je američko tržište ova verzija kpju san skinia????

p.s. dobre su mu beštime....al još da su uzeli nekog balkanca da zastvarno reče ono sve na pravi balkanski bilo bi još bolje...

Više
15 godina 10 mjeseci ago #32693 od ne0
nemam nikakvih problema s pucanjem slike ili nesto slicno tome u biti nemam nikakvih problema s radom igre... a moze ti bit do graficke??

ma prica je do jaja samo ne kuzim zasto bas srbin?? zato recimo ne janez? ili siptar? :P

tu i tamo zna nesto blenut na balkanskom jeziku,,,, mislim bilo bi glupo da su radili igru gdje bi glavni lik Niko pricao cijelo vrijeme na srpskom,, koda su radili igru samo za prostore ex yu... a to trziste je sitnica s obzirom na recimo npr. americko :) a nekom tamo zatucanom ameru se zivo jebe za neku srbiju, hrvatsku ili sloveniju....

• faceremover
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
15 godina 10 mjeseci ago #32694 od faceremover
Replied by faceremover on topic nove vijesti iz GTA IV

GhostRider napisao: nemam nikakvih problema s pucanjem slike ili nesto slicno tome u biti nemam nikakvih problema s radom igre... a moze ti bit do graficke??

ne virujem...sve mi druge igre rade na ful bez problema (co5,4...007[nemojte se smijati-al nije loš james blond kad ga activision radi]....)

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.376 sekundi
Pokreće Kunena Forum