- Zahvala primljena: 0
nove vijesti iz GTA IV
faceremover napisao: times cheated
713....hehehe...nećemo tako igrati....i busted-0?????
bas sma ja to za cheatove htio prokomentirat, vidit ces za pola god kad ja dodem do kraja bez ijednog cheata...
pola god sam napisao jer vec 2 tj uopce nisam pokrenuo igru...
Please Prijava to join the conversation.
Najvise sam koristio sifru za auto... neki sportski tak da sam se brze kretao po gradu.... i onda kad ga slupam i skrsim skroz onda izadjem van i novi se stvori pred menom sjedni-pali-vozi
Ma u zadnje vrijeme nest ni nemam bas previse zivaca za igre, neznam sta mi je valjda neka kriza gejmerskog indetiteta hehe tako da sam u neku ruku i sretan sta sam presao glavnu pricu i necu vise tolko igrat gta!
napravio sam fatalnu pogresku u igri! igrao so po zivotnom vlastitom instiktu i pravdi a ne po igri....
kad na cca 60% igre dodete do misije gdje vam se nudi da opet radite za rusku mafiju pod vodstvom Dimitria pristanite,,, jer ako ga ubijete glavna prica igre ce vam zavrsiti na 63,5% igre ko meni budali! A nisam snimio prije te misije sto znaci da sam POPUSIO ili mogu ici igrati iz pocetka,, hm daaaaa
ako je netko slucajno dosao do 50% igre da mi posalje save-game?
Znaci taj Dimitrij vas je izdao i htio ubiti vaseg bratica Romana,, zapalio stan i unistio Romanov posao... ALIII da bi vam igra duze trajala i opcenito zabava napominjem prihvatite posao s njim i tak i tak ce na kraju dobit metak u CELENDARU
GhostRider napisao: ovako.... khm grrrhhhhm
napravio sam fatalnu pogresku u igri! igrao so po zivotnom vlastitom instiktu i pravdi a ne po igri....
kad na cca 60% igre dodete do misije gdje vam se nudi da opet radite za rusku mafiju pod vodstvom Dimitria pristanite,,, jer ako ga ubijete glavna prica igre ce vam zavrsiti na 63,5% igre ko meni budali! A nisam snimio prije te misije sto znaci da sam POPUSIO ili mogu ici igrati iz pocetka,, hm daaaaa
ako je netko slucajno dosao do 50% igre da mi posalje save-game?
Znaci taj Dimitrij vas je izdao i htio ubiti vaseg bratica Romana,, zapalio stan i unistio Romanov posao... ALIII da bi vam igra duze trajala i opcenito zabava napominjem prihvatite posao s njim i tak i tak ce na kraju dobit metak u CELENDARU
E jebga, neki dan ga ubio.
svi nastavci su katastrofa sry kome smeta
dali si uopce igrao koji dio? 1dan?dva?tri? ili pet min?