nove vijesti iz GTA IV
- faceremover
- Posjetitelj
pa makar mi piva durala pola dana,a igra zauvik
Please Prijava to join the conversation.
- faceremover
- Posjetitelj
Rudlava napisao: bolje zenskoj cipele kupi....
a bi al je prošli tjedan kupila pa da ne skupljaju prašinu...hehe...
kupin joj ja riđipet.....i ostane mi za 3 kašuna.... 8*)
zwer napisao: kaj qurac, ne radi ovo ne radi ono, citam po svim forumima, ja sam lijepo otisao u algoritam, kupio original, instalirao, radi ko mila majka, detalji vrlo pristojni, tj najjaci kaj sam mogao podesiti na 1680x1050 i sve radi glatko ne pada ispod 30 fps... vrti se tak od 30 - 60 fps na visti što je više nego solidno...
igrica je fenomenalna i jako je igriva i neznam, mogu samo pohvale napisat, jest da su zajebali sa optimizacijom itd ali to ne znaci da igra kao igra nevalja, jako mi se sviđa i samo to igram, mp jos nisam probao jer svi kazu da je predobro ali ak probam vjerujem da onda vise necu single igrat a bas mi je kul...
P.S. imao sam i ja probelma sa drunk kamerom i tim sranjima pa sam zato i kupio original i to ej to, i imao sam najmeru samo sam ipak prvo probao crackanu da vidim da igra radi i da se vrti igrivo...
sve u svemu dajem igri ocjenu 20/20
tko ne proba nek ne kenja!
khm, khm, khm,,, kolko si ono platio igru? 375,ooHRK ili si mozda obisao XX trgovina i nasao u nekom zavucenom ducanu za 355,ooHRK koji su stavili manju cijenu jerbo da privuku kupce!?!?!?
buahahhaha
znas koliko sam ja platio igru? 0,ooHRK buahahahhaha
DA DA znam SVE jeben je taj omot od original igre :mrgreen:
Za tvoju informaciju, SVE RADI SAVRSENO! 8*)
ko se zadnji smije najslade se smije? buhahaha ostah mi u djepu 375,ooHRK.a al znam,, znammmm lijep je taj omot od igre,, jako jako je lijepi i bas je lijepi buhahahaRazor napisao: LoL, Al vam trlja od nos
dali si mogu priustiti igru od 375kuna? MOGU a zasto necu? jerbo nedam "skoro" 10% HR prosjecne place za nesto sto ameri placaju 0,5% prosjecne americke place, nabijem ih!
dokaz autenticnosti,,, sta ce pravi CTN.ovac napravit nego frku buhahaha
p.s. faceremover ako gdje zapnes javi se,, ima par caka...
nisam mogao izdrzat a da ne provozam BIKE, nadam se da ce u dalnjim igranjem biti sve bolji motori... jer za sada ima samo ova krama.
Sve u svemu... NIKO je FRAJER :biggrin2: i jos k tome kolko sam skuzio SRBIN,,, najbolje mi je kad je provalio " came on SUPCI!" :smilewinkfrin2: koji CAR!