Upozorenje: VE-MIL prodaje trecerazrednu robu!

Više
19 godina 6 mjeseci ago #4486 od dax
Evo neki dan sam kupio novog miša kod njih. Miš ima rasklimanu desnu tipku i srednji kotačić, kao da ga je netko već koristio godinu dana...

Prije manje od 2 mjeseca kupio sam kod njih ovaj mikrofon i slušalice - danas već slušalice ne vrijede ništa jer se kontakt na desnoj slušalici rasklimao... PS: Neću moći na TS neko vrijeme zbog toga jer ne mogu igrati ako mi jedna slušalica ne radi...

Da ne govorim o ostalim komponentama koje sam kod njih kupio...
Dakle - izbjegavajte VE-MIL pošto-poto. Ja nemam baš neki izbor jer osim VE-mila u Puli postoji još samo HG-spot koji je manje-više isto sranje...

I torture and kill young turtles.

Please Prijava to join the conversation.

• {=l.p=}_timer28
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 6 mjeseci ago #4488 od {=l.p=}_timer28
Replied by {=l.p=}_timer28 on topic Upozorenje: VE-MIL prodaje trecerazrednu robu!
Izrazi svoje potrebe svojim su-borcima..pa valjda ti bude netko uskočio u pomoč.

Više
19 godina 6 mjeseci ago #4491 od dax

=BJES=_Timer28 napisao: Izrazi svoje potrebe svojim su-borcima..pa valjda ti bude netko uskočio u pomoč.

O čemu ti to?

• {=l.p=}_timer28
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 6 mjeseci ago #4492 od {=l.p=}_timer28
Replied by {=l.p=}_timer28 on topic Upozorenje: VE-MIL prodaje trecerazrednu robu!
Pa mislio sam ..ako ti treba kaj nabaviti..pa valjda možeš nekoga iz klana zamoliti da ti ubode u Zagrebu i pošalje dolje. Inače..zašto plačeš..pa za VE-MIL svi znaju da je skoro največe smeče od trgovine 50% šanse je da češ se vratiti u trgovinu kroz 3 tjedna da reklamiraš..a onda čekaš do mjesec dana.

Više
19 godina 6 mjeseci ago #4493 od dax

=BJES=_Timer28 napisao: Pa mislio sam ..ako ti treba kaj nabaviti..pa valjda možeš nekoga iz klana zamoliti da ti ubode u Zagrebu i pošalje dolje. Inače..zašto plačeš..pa za VE-MIL svi znaju da je skoro največe smeče od trgovine 50% šanse je da češ se vratiti u trgovinu kroz 3 tjedna da reklamiraš..a onda čekaš do mjesec dana.

Ma snaći ću se ja :D
A ovo sam poslao samo da još malo potkopam ugled te ionako već propale tvrtke koja mi naveliko ide na živce. :x

Više
19 godina 6 mjeseci ago #4503 od dax
Evo, uzevši u obzir sve navedeno (da su mi ujutro crkle slušalice s mikrofonom te da mi 2.4 užasno trza, što vidjeh danas popodne) odlučio sam da ću do daljnjeg igrati AA rjeđe nego inače...

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.405 sekundi
Pokreće Kunena Forum