- Zahvala primljena: 0
Upozorenje: VE-MIL prodaje trecerazrednu robu!
- crazy_chrisss
- Platinski korisnik
Less
Više
19 godina 5 mjeseci ago #4841
od crazy_chrisss
ja imam nec DVD+RW/-RW i sasvim me dobro sluzi ...tako da finger up za NEC
Replied by crazy_chrisss on topic Upozorenje: VE-MIL prodaje trecerazrednu robu!
loklar napisao: Primam savjete!
'Vako, planiram kupiti DVD+RW/-RW i to NEC ND-3520A
a najblizi su mi Vemil i HGspot
Kakva iskustva imate s DVD-RW eovima?
Mato, tvoj post s TEAC om sam procitao
Anyway, NEC ili mozda LG, slusam!
ja imam nec DVD+RW/-RW i sasvim me dobro sluzi ...tako da finger up za NEC
Please Prijava to join the conversation.
- mato
- Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #4842
od mato
Replied by mato on topic Upozorenje: VE-MIL prodaje trecerazrednu robu!
ako mozes kupi plextora nema bolje marke na svijetu sigurno ili od pioneera su odlicni nec i nije bas nesto koliko ja znam ajd sad ti blento ti si na polju hardvera znalac
- dean
- Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #4843
od dean
Replied by dean on topic Upozorenje: VE-MIL prodaje trecerazrednu robu!
imam LG-a i jako sam zadovoljan,kod NEC sam imao problem da je čitao samo neke DVDove,ali to je od proizvoda do proizvoda.Plextor je jebena firma ali i oni su imali falingu ukratko za tvoje potrebe dosta ti je i ona koju su naumio kupiti.
- procyon
- Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #4844
od procyon
Replied by procyon on topic Upozorenje: VE-MIL prodaje trecerazrednu robu!
meni je pajonir zakonnnnnnn
et tolko o zabrani spama
et tolko o zabrani spama
19 godina 5 mjeseci ago #4856
od dax
E sad smo te ulovili. Ti kao zadrti anti amer bi trebao promovirati upravo NEC, Toshibu ili Hitachi driveove (japanske za one koji ne znaju), a ne američku elektroniku! :lol:
I torture and kill young turtles.
Replied by dax on topic Upozorenje: VE-MIL prodaje trecerazrednu robu!
ProcYon napisao: meni je pajonir zakonnnnnnn
et tolko o zabrani spama
E sad smo te ulovili. Ti kao zadrti anti amer bi trebao promovirati upravo NEC, Toshibu ili Hitachi driveove (japanske za one koji ne znaju), a ne američku elektroniku! :lol:
I torture and kill young turtles.
19 godina 5 mjeseci ago #4866
od blento
Replied by blento on topic Upozorenje: VE-MIL prodaje trecerazrednu robu!
Na newsgrupama najvise preporucuju Pajoniir 109 i predzanju i zadnju inacicu NEC-a ....sa NEC-om sam snimao..onim starijim...ima ga moj stari......i sve OK za sada...
LG smo kupili braticu i isto je odlican..no ipak je novi i nije snimljeno bash puno komada....
e sad ne sjecam se sto mi cura ima...mislim ASUS i onih par komada sto je snimljeno na njemu isot nije pravilo nikakvih problema...
jos nemam DVD przilicu...no imam DVD citac i CD przilicu od LG-a ..za koje ljudi kazu da su sranje..pa opet nekoliko stotina snimljenjin CD-a i prezvakanih DVD--a ...za sada nikakvih problema.....
da bar rikne pa da kupim DVD przilicu..ovako nista...jeb ga...
SAD TI zakljuci.....jedni kazu ovo..drugi ono.......koliko imas srece..tako ces proci....
LG smo kupili braticu i isto je odlican..no ipak je novi i nije snimljeno bash puno komada....
e sad ne sjecam se sto mi cura ima...mislim ASUS i onih par komada sto je snimljeno na njemu isot nije pravilo nikakvih problema...
jos nemam DVD przilicu...no imam DVD citac i CD przilicu od LG-a ..za koje ljudi kazu da su sranje..pa opet nekoliko stotina snimljenjin CD-a i prezvakanih DVD--a ...za sada nikakvih problema.....
da bar rikne pa da kupim DVD przilicu..ovako nista...jeb ga...
SAD TI zakljuci.....jedni kazu ovo..drugi ono.......koliko imas srece..tako ces proci....
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.640 sekundi