Upozorenje: VE-MIL prodaje trecerazrednu robu!

Više
19 godina 6 mjeseci ago #4512 od mrgud
ja kupujem skoro sve u VE-MIL-u i nikada ali baš nikad nisam imao nikakvih problema...

mess with the best, die like the rest

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 6 mjeseci ago #4515 od blento
Ve mil je sranje kakvog nema...pogotovo na reklamacijama.....nego Psyho...ko je ono odneo procesor na reklamaciju?....

Kupovina u VE milu je riskantna.....po meni je najbolji Links...a i po mnogima...

Više
19 godina 6 mjeseci ago #4517 od razor
Je je....links rulz

Više
19 godina 6 mjeseci ago #4519 od mrgud

Blento napisao: Ve mil je sranje kakvog nema...pogotovo na reklamacijama.....nego Psyho...ko je ono odneo procesor na reklamaciju?....

Kupovina u VE milu je riskantna.....po meni je najbolji Links...a i po mnogima...

...ja sam napisao JA NISAM IMAO NIKAKVIH PROBLEMA...to što je moj buraz nosio procesor na reklamaciju njegov problem... :P

mess with the best, die like the rest

• dean
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 6 mjeseci ago #4522 od dean
morate shvatiti dragi moji da je trgovina jednostavna stvar,kupi jeftino prodaj što skuplje.Ve-mil,links,hg spot,ventex i šta ja znam svi oni prodaju jednaku robu.Stvar je potražnje,evo jedan glup primjer s kojim ćete se sigurno složiti.Koliko košta jedna grafička kartica npr.nvidia 6600 gt,cijene su različite ima od 1000-5000 kn(lupam).Zašto je to tako????neki kažu da je gainwarda smeće,nekima je od asusa strava itd.Osobno sam došao do zaključka da kada ti netko iz komp shopa nešto nudi,od toga treba bježati ko od smrti.Hoćete primjer evo vam ga:moja cura je knjigovođa i vodila je knjige jednom dućanu kompova pa sam malo uspoređivao cijene svi ti dućani rade sa otprilike 20% marže ako nisu uvoznici.Mi dođemo i želimo kupiti neku komponentu dotični gospodin koji prodaje komponente uvjerava vas kako je nešto super,a ni on sam ne zna šta prodaje.On vam to uvaljuje zato što na tom komadu što vam gura ima 25%marže,mi ovce poslušamo to i naravno popušimo jer smo preškrti ili nemamo za kvalitetan komad.Zatim porijeklo proizvedene komponente,svi mi znamo da velike korporacije prizvode na istoku(tajvan,kina,bangladeš itd,itd)i sad vas ja pitam ko je tu kriv za kvalitetu robe.Konkretno ventex u rijeci ima ljude koji rade u dućanu koji izgledaju kao zombiji u "resident evil"serijalu,ve-mil isto tako,ali zato u HG spotu dečki su legende.I još nešto listovi tipa bug,hacker,i šta ja znam se sponzoriraju od trgovina(uvoznika istih)i novinari koji pišu šta je dobro,a šta nije nisu objektivni i to je činjenica koja stoji okomito.Nažalost ista takva stvar je i u mojoj branši.npr test jednog ducatti motora iz jednih glupih hrvatskih novina:+ ciklistika,upravljivost,zvuk.- zujanje suhog kvačila,vibracije i cijena??????

ako netko ne razumije ovo zadnje evo objašnjenja:ciklistika i upravljivost je jedna te ista stvar.zujanje suhog kvačila neka mi netko kaže koji model ducattija ima mokro kvačilo,vibracije i cijena ako to ide u minus neka kupe citroena i neka sjede doma,a cijena pa ljudi moji ko danas kupuje ducatti samo netko tko:ima novaca ili je pravi zaljubljenik.

Eto baš sam se raspisao :D :D :D

Više
19 godina 6 mjeseci ago #4524 od razor
Dean ima 100000% pravo. Evo i moja malenkost je radila u 2 ducana kompovima i znam tocno kak se sta radi. Dodje ti kupac i ti mu seres da je bas ovo sto ti imas na lageru jabolje na svjetu i sta ti ja znam a ni sam to nisi nikada ugradio u komp niti znas dal uopce radi. Sto se tice marzi....tu je malo dean precero....marze se vrte oko 15%....par postotaka vise ili manje. Al sve u svemu.....imate 2 glavna uvoznika robe u hrvatsku. M-San i Microline. I 99% ducana uzima od njih robu. Jedino po cemu se ducani razlikuju je brzina isporuke, kvaliteta servise i kvaliteta odnosa prema kupcima.
A to da necete dobiti srot robu iz nekog ducana to vam ama bas niko nemoze garantirati. Zato, gledajte cijenu robe, kvalitetu robe (koju navodi proizvodjac) i kvalitetu servisa....ime ducana fakat nije bitno.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.452 sekundi
Pokreće Kunena Forum