Upozorenje: VE-MIL prodaje trecerazrednu robu!

Više
19 godina 6 mjeseci ago #4526 od blento
negdje sam procitao (sto su Linksovci napisali) da imaju i manju marzu...

e sad zasto su cijene drugacije...pa ovako..ovisi o vise slucaja...npr..u trenutku kad su isli kupit
odredjenu kolicinu neke robe X stajala je 100 dolara...ee kako znate da tecaj dolara raste ili pada
..a k tome i raste ili pada odnos kune u odnosu na dolar...tada ima manju cijenu onaj koje kupio
u povoljnijem trenutku....no tu jos dolazi i kolicina koju su oni narucili....

E sad Gainward je napravio sranje na 4200-tkama...a ja krelac bash kupio tu..jer im kondenzatori na
grafickim karticama nisu dobvoljno izdrzljivi..pa se moraju mjenjati...sad to bi bilo jednostavno
da kreteni nisu ubacili SMT (ili SMT) kondenzatore koje je sjebano zamjeniti..a jos ih ne mozes naci
koda nas..jer su to LOW.SR kondenzatori......pa sad ljudi imaju fobiju od Gainwarda...
jer opet nitko nije napravio ovlasteni servis koji daje 3 godine garancije na proizvod..vec ti nase
firme daju 1 godinu...aaa ak hoces iskoristiti garanciju..moras slati karticu u njemackuuuuu...

Sto se tice kvalitete robe..to nikad ne mozes znati..zato i postoji garancija i cijena...pa je
otprilike ono pravilo koliko para toliko muzike...
ee sad da ti bash svi hoce nesto uvaliti sto je sranje..nije istina....
odi na Linksov forum pa vidi koji im je odnos sa kupcima.....daleko su ispred ostalih....
U HG spotu ces dobiti garanciju nazad..samo ak se kuzis u racunalo..pa im doneses komponentu i
uvjerljivo im objasnis koji je kurac sa njom....ak dodje neki tulac..nista od garancije...

I ak netko ima najsrotiju robu to je HG spot..pa VE mill...
Iako ono sto sam ja kupovao u VE milu radi kako spada...nesto sam prodao..jedino me maticna zajebavala
a to se onda odvuklo da na kraju nismo nista rijeili..jer sam morao kupovati drugu graficku koja nije
bila kompatibilna sa mojojm maticnom.....
Sve u svemu...kupovina u bilokojoj trgovini je rizik..zato imas garanciju..a ono sto Links razlikuje
od drugih je to sto ce te oni upozoriti ak su neke komponente po njima sranje..tak da prije nego kupis
najjaci kompijuter i zelis recimo staviti MS ili EverPower napajanje..objasnit ce ti sve sto se moze
desiti..pa ti ak bash inzistiras na tome..onda ce ti to staviti....
Ostale firme ne....jer na prodaji HGspota i VE mila rade toliki kreteni koji nemaju pojma o Hardware-u
i njihovoj kvaliteti....

Osobno cu kupovati u Linksu jer s njima nisam imao ama bash nikakava neugodna iskustva..i to vecina
tvrdi....osim nekolicine ljudi...
POgledaj na njihov forum i vidjet ces da tamo kupiju najveci zagrizenjaci racunala...tj GEEEEKOVI...

Please Prijava to join the conversation.

• {=l.p=}_timer28
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 6 mjeseci ago #4529 od {=l.p=}_timer28
Replied by {=l.p=}_timer28 on topic Upozorenje: VE-MIL prodaje trecerazrednu robu!
Ja sam isto jedan od tih geeekova :lol: :lol: I definitivno glasam za Links..čak imam i člansku izkaznicu :lol: :lol: . Uglavnom..svaka kupovina je rizik..ako neznaš kaj kupuješ..odnosno logistiku iza proizvoda. Do sada još nisam imao niti jedne reklamacije (da pokucam na drvo)..komp sam cjeli 90% kupio u linksu..u HG sam jedino kupio disk segate i to naletio kada su djelili 6 g garancije :lol: ( ta pošiljka je trajala 5 dana )..tako da sam miran još 5 g :) . Ali što sam htjeo reči..je to da danas svi imamo manje više pristup internetu..i solidno +/- znanje engleskog ili njemačkog...tako da komponente možeš provjeriti..znam da danas ni USB-flesh-drive nebi kupio bez čitanja različitih foruma..za svoj komp mi je trebalo 1-2 mjeseca prije nego sam si složio sve komponente..i tek onda sam ušao u trgovinu sa lističem...za grafiku sam trebao 3 mjeseca da ju izaberem..i nije mi žao..
Ti prije svega nesmiješ dozvoliti da ti trgovac diktira kaj češ ti kupiti..može samo da ti savjetuje varijante..neznam..recimo ja bi napajanje od 500W od Enermaxa..e sad on ti kaže netreba ti toliko napona..uzmi 400W od "ČIFTEKA" :lol: :lol: ..ili obrnuto...to je za mene kvalitetan trgovac...a ne ma uzmi ovih 600W no-name...to ti je naj bolja stvar trenutno na tržištu :lol: ..malo spuše prašinu..i da ti napon bez kutije i ostalih kablova..to se dodatno plača :lol: :lol:
Osobno čitam Bug..ali ga ne koristim kao bazu informacija kaj da kupim..nego više..kaj ima "novoga"..i zbog DVD sa programćićima.

ja kupujem skoro sve u VE-MIL-u i nikada ali baš nikad nisam imao nikakvih problema...

Psiho..ti onda spadaš u onih 50 % koji su dobro prošli..nadam se da češ imati sreče i kada ti prođe rok za reklamacije :lol:

U svakom slučaju..ako mislite ozbiljno kupovati komp..i niste baš sigurni kaj hočete odite u Links..a ako hočete šminku odte u HG..ps Rudy..ne žensak šminka..da se ne zaletiš u HG..i tražiš ruž :lol: :lol: šala. Eto..tako..da i ja malo prste raztegnem ujutro uz kavu :lol:

• ludi_kikkec
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 6 mjeseci ago #4530 od ludi_kikkec
Replied by ludi_kikkec on topic Upozorenje: VE-MIL prodaje trecerazrednu robu!

Dean napisao: ako to ide u minus neka kupe citroena i neka sjede doma,a cijena pa ljudi moji ko danas kupuje ducatti samo netko tko:ima novaca ili je pravi zaljubljenik.

dean sve 5
ali nemoj ti meni citroena :D

• dean
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 6 mjeseci ago #4533 od dean
kikec to je bio samo primjer,ako baš hoćeš znati VW koncern mi se gadi,a sve ostalo je više manje ok.I još nešto zašto u ovoj hrvatskoj moraš biti geek za kompove da možeš kupiti nešto u tim dućanima,kod nas u autodijelovima kupuju i žene pa kad traži nešto joj se ne uvali jer na tome imam 50% marže nego joj objasniš šta da traži tako da je ne zajebu.I još uz sve to kao što sam napisao sve ovisi kakva je ekipa u kojem gradu u dotičnom dućanu.

Više
19 godina 6 mjeseci ago #4536 od blento
eee..imam i ja linksovu iskaznicu...
mada kad sam ju uzeo nikad nisam kupovao nista s njom...

Inace sam visio i po njihovom forumu..al sad mi se vise ne da...

• ludi_tihac
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 6 mjeseci ago #4731 od ludi_tihac
Replied by ludi_tihac on topic Upozorenje: VE-MIL prodaje trecerazrednu robu!
opaska...kupuj skupu i dobru robu ne neko sranje a sto se tice dijelova sve male firme kupuju u ve-milu ili hgspotu tako ako i kupis u linksu ili ne daj boze u kvarku isto ko da si kupio u vemilu ili hgspotu

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.437 sekundi
Pokreće Kunena Forum