- Zahvala primljena: 2
Ban lista
14 godina 6 mjeseci ago #41037
od mrgud
evo stiže ban :thumright:
mess with the best, die like the rest
[CTN-J]Ana napisao: Jel moze netko kikat/banat SS | Konig? Nije cheater (?), ali psuje i vrijeda. Rekla sam mu da prestane, nakon cega mi je rekao ''pusi *****'' :roll:
mess with the best, die like the rest
Please Prijava to join the conversation.
- [CTN-J]Ana
- Početnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
14 godina 6 mjeseci ago #41038
od [CTN-J]Ana
Hvala. Usput receno, dobar avatar. :lol:
Replied by [CTN-J]Ana on topic Ban lista
Mrgud napisao:
[CTN-J]Ana napisao: Jel moze netko kikat/banat SS | Konig? Nije cheater (?), ali psuje i vrijeda. Rekla sam mu da prestane, nakon cega mi je rekao ''pusi *****'' :roll:
Hvala. Usput receno, dobar avatar. :lol:
14 godina 6 mjeseci ago #41044
od gvozdika
evo prvo spisak banova koje sam udijelio zbog wh-a:
- 7omo 21
- gamer
- gangster
- hasmarcmar
- ivo agrica
- jozo
- konvict music
- roki
- schoolboy
- sfafdaf
- slim shady
- tica xd
- tito
u stvari, nisam baš svima udijelio banove... neki više nisu bili na serveru. uglavnom, to je to. dokazni materijal (slike) imam ako netko želi da ih vidi.
a crne pbss-ove uglavnom nagrađujem temp banovima... nekada i pomogne, ali većinom se iste face vraćaju sa crnima... će da vidimo tko ima više strpljenja.
- 7omo 21
- gamer
- gangster
- hasmarcmar
- ivo agrica
- jozo
- konvict music
- roki
- schoolboy
- sfafdaf
- slim shady
- tica xd
- tito
u stvari, nisam baš svima udijelio banove... neki više nisu bili na serveru. uglavnom, to je to. dokazni materijal (slike) imam ako netko želi da ih vidi.
a crne pbss-ove uglavnom nagrađujem temp banovima... nekada i pomogne, ali većinom se iste face vraćaju sa crnima... će da vidimo tko ima više strpljenja.
14 godina 6 mjeseci ago #41048
od wolf
A gle...prvo bi ih trebao upozoriti na to da imaju crne PBSS-ove...jer se zna i našima dogditi da imaju apsolutno sve crne...
Reci im da proguglaju...pa da vide zašto imaju crne...ili im samo reci da neka iskljuće u postavkama grafičke kartice onaj antialaising ili kako se već zove... u većini slučajeva..to pomaže...
Gvozdika napisao: a crne pbss-ove uglavnom nagrađujem temp banovima... nekada i pomogne, ali većinom se iste face vraćaju sa crnima... će da vidimo tko ima više strpljenja.
A gle...prvo bi ih trebao upozoriti na to da imaju crne PBSS-ove...jer se zna i našima dogditi da imaju apsolutno sve crne...
Reci im da proguglaju...pa da vide zašto imaju crne...ili im samo reci da neka iskljuće u postavkama grafičke kartice onaj antialaising ili kako se već zove... u većini slučajeva..to pomaže...
Moderatori: jetrica1
Vrijeme kreiranja stranice: 0.469 sekundi