MP5 skin

Više
16 godina 8 mjeseci ago #26224 od Mr.Ti
Replied by Mr.Ti on topic MP5 skin

Sanader napisao: da... fora izgleda puška.. al skupa je... mislim da takve koštaju oko 2 soma, ne?

inace, crveni cep je na onim puskama igrackama pa oznacava da je to igracka sa zatvorenom cijevi :D

Da je skupa, je...cca 2200 sa norconiom 3-9x32 i nosacima...ali sveprisutne slavije 630 i 631 su oko 1100 kn a ovo je daleko bolje od toga.

Puškica je zakon: na 25 m skoro da nema zdrske od okidanja do udara u metu...sa zasiljenim metcima na 20 m probija 5 mm debelu plastiku koja se podmece na pragove ispod tracnica na pruzi. Slavija ostavi trag dubine cca 2 mm. Na netu sam pronasao da tipovi love zeceve cak i na 40 m (ja bas nisam pobornik ubijanja...)

Please Prijava to join the conversation.

Više
16 godina 8 mjeseci ago #26225 od jopke
Replied by jopke on topic MP5 skin
ma ne zanima me kvaliteta...jel se moze dobiti puska koja tako izgleda sa skopom za 1000-1500kn?

Rest your trigger on my finger...

Više
16 godina 8 mjeseci ago #26226 od Mr.Ti
Evo sad sam malo pogledao nabrzaka i cini mi se da moze...

Evo ti par linkova pa pogledaj sto ti se svida i odgovara...

www.monster-rbs.hr/index.php?pag ... t&Itemid=1

www.hunter-kz.hr/index.php?base= ... 139&cid=23

cedar-hr.com/index.php?option=co ... &Itemid=26

www.lovactrgovina.sail.hr/ponuda?g1=310

Mozda da si pogledas turske puske hatsan. Ja sam pronasao dosta podvojenih misljenja o njima. Mozda ovaj model 85 cca 900 kn, optika 400 kn i nosac oko 100 kn?

Ovdje imas jos opticvkih ciljnika (imaju ih i ovi ostali...)

www.maestralprom.hr/Group.aspx?Group=13

Više
16 godina 8 mjeseci ago #26228 od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic MP5 skin
momci prije nabave provjerite zakon o oruzju i onda pregledajte specifikacije, jer mi je nedavno jedan poznanik rekao kako je platio kaznu jer posjeduje oružje koje kod nas nije obuhvaćeno zakonom i morao je kod puškara promjeniti oprugu , i tako smanjiti potisak koji je sada u propisanim granicama. A i onaj incident s onom curom u parku je bio uzrokovan nabrijanim zračnim oružjem. Puškica je zakon jer je u rangu sa malokalibarkom, ali mislim i da je slavijica dobra za rekreativno gađanje.

Više
16 godina 8 mjeseci ago #26229 od Mr.Ti
Evo ja bas isao potraizti malo po zakonu: zakon je od 06.06.2007.

www.nn.hr/clanci/sluzbeno/2007/1959.htm

Članak 5....12) Zračno oružje su sve vrste pušaka, pištolja, revolvera i drugih naprava koje snagom stlačenog zraka ili drugog plina izbacuju kroz cijev zrno, kuglicu, sačmu ili drugi projektil....

Članak 6....Oružje kategorije D su:
1. zračno oružje,...

Članak 7....4. dozvoljeno oružje za koje nije potrebno odobrenje niti prijava nadležnom tijelu – oružje kategorije D....

Članak 32....(4)Športsko oružje ne smije se upotrebljavati izvan civilnih strelišta ili drugih mjesta koja su određena za vježbe gađanja.
(5)Iznimno od odredbe stavka 4. ovoga članka, zračno oružje i luk smiju se upotrebljavati i na mjestima koja su po svom položaju ili po poduzetim mjerama osiguranja takva da se ne može ugroziti sigurnost građana. (6)Zračnim oružjem te lukom smiju se koristiti i djeca starija od 11 godina na športskim strelištima i na drugim mjestima određenim i uređenim za vježbe gađanja pod nadzorom trenera koji ispunjava opće i posebne uvjete iz članka 10. ovoga Zakona i uvjete propisane posebnim propisom o športu.
(7)Oružje je zabranjeno dati na uporabu djeci, osim prema odred­bama ovoga Zakona.

Članak 34....Zabranjeno je posuđivanje zračnog oružja i oružja s tetivom maloljetnim osobama....

To je sve sto sam ja pronaso u zakonu o zracnom oruzju, imaju jos samo kazne za nepostivanje nekih odredaba (ovo za posudivanje djeci i tako)...nigdje se ne spominje brzina ili kineticka energija projektila...

Ali u svakom slucaju prije eventualne kupovine provjerite i sami uvjete i mogucnosti za nabavku da meni slucajno nesto nije promaklo...

Zanimljivo je da se plinsko oruzje mora prijaviti u roku 8 dana od kupovine...

• sanader
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
16 godina 8 mjeseci ago #26230 od sanader
Replied by sanader on topic MP5 skin
ček... a kak recimo civili mogu nabavit pravo vatreno oružje... ja znam par ljudi koji imaju i dozvolu a nisu ni sluzbene ni vojne osobe i imaju doma pistolj il pusku (ne lovci)

a i pogle recimo ovu budalu pukanica, kak je on dobio dozvolu za pistolj

Moderatori: razorjetrica1
Vrijeme kreiranja stranice: 0.798 sekundi
Pokreće Kunena Forum