- Zahvala primljena: 12
MP5 skin
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
16 godina 8 mjeseci ago #26060
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic MP5 skin
zanimljivo dajte da vidim zasto me neki likovi skontaju kroz zid
Please Prijava to join the conversation.
16 godina 8 mjeseci ago #26076
od pikachu
dodaj ovu liniju u svoj config fajl:
seta r_rendererPreference "dx7"
čak tu i tamo proviri nekome lakat kroz zid jer collision detection ne radi baš najbolje nekad
nisam siguran dal bi te pb ulovio zbog tog al bolje se ne igrat da ne popušiš rank ili čak ban. ovo sam sam ja sebi za zabavu napravio il eventualno za neki moddani server. al budem provjerio
Theory and practice are actually the same thing.
Theoretically.
Jopke napisao:
pikachu napisao: dok igram mi je upaljen dx7 renderer
kak se to radi?
znam da je u COD2 bila ta fora...i da je igra picila duplo brze a izgledala samo malo losije....kak se to radi u COD4???
dodaj ovu liniju u svoj config fajl:
seta r_rendererPreference "dx7"
čak tu i tamo proviri nekome lakat kroz zid jer collision detection ne radi baš najbolje nekad
eh da sta nije mjenjanje tekstura čit...tako bi isto mogao promjeniti tekstrure od neprijateljskog tjela npr u crveno i vidio bi ga gdje god da izviri:)
nisam siguran dal bi te pb ulovio zbog tog al bolje se ne igrat da ne popušiš rank ili čak ban. ovo sam sam ja sebi za zabavu napravio il eventualno za neki moddani server. al budem provjerio
Theory and practice are actually the same thing.
Theoretically.
16 godina 8 mjeseci ago #26095
od dunavu
Pa dobro ljudi koji vam je ku..., kakve su to fore sa varanjima i ostalim sranjima.
Kad vidim kakvim se sranjima sluzite dodje mi da se stvarno nikad vise ne spojim na COD.
Citajuci ovo cini mi se ko da neki clanovi i nisu bas za ovaj klan.
Koliko mi je poznato CTN je poznat po postenom igranju i dodje mi zlo citat ovakva sranja.
Kad vidim kakvim se sranjima sluzite dodje mi da se stvarno nikad vise ne spojim na COD.
Citajuci ovo cini mi se ko da neki clanovi i nisu bas za ovaj klan.
Koliko mi je poznato CTN je poznat po postenom igranju i dodje mi zlo citat ovakva sranja.
Vrijeme kreiranja stranice: 0.545 sekundi