- Zahvala primljena: 0
Mišeki (PC compatible mouse za nerdove)
12 godina 1 mjesec ago #48960
od MiCeK
di? u linksu je 429 kn. zel si rabljenog ?
Replied by MiCeK on topic Mišeki (PC compatible mouse za nerdove)
krojex napisao: ja sam uzeo G500 za 350 kn i jako sam zadovoljan...ima i weight control sa malim utezima...
di? u linksu je 429 kn. zel si rabljenog ?
Please Prijava to join the conversation.
12 godina 1 mjesec ago #48961
od MiCeK
tnx, sličan ali stariji model imam na stolnom kompu kod staraca.
jebate led nema niti jedan "normalan" wireless mišek od logiteca, sva neka mini govna, koji k!
Replied by MiCeK on topic Mišeki (PC compatible mouse za nerdove)
razor napisao: Evo, jeftino i pouzdano
www.links.hr/?naziv=mis-logitech-g400-op...d_artikl=101.503.283
tnx, sličan ali stariji model imam na stolnom kompu kod staraca.
jebate led nema niti jedan "normalan" wireless mišek od logiteca, sva neka mini govna, koji k!
12 godina 1 mjesec ago #48964
od razor
Replied by razor on topic Mišeki (PC compatible mouse za nerdove)
"normalan wireless"....mislim stvarno...nemre bit i normalan i wireless. Narocito za igranje...wireless...daj molim te...
12 godina 1 mjesec ago #48966
od krojex
Replied by krojex on topic Mišeki (PC compatible mouse za nerdove)
ne, uzeo sam novog u kutiji za 350 kn, naletio sam bas kad su imali Logitech akciju
12 godina 1 mjesec ago #48968
od jopke
Replied by jopke on topic Mišeki (PC compatible mouse za nerdove)
Ja imam steelseries sensei....odličan miš. Doduše i dosta skup:)
Imao sam prije deathaddera...ne los mis ali definitivno preskup za ono sto pruza.
Imao sam prije deathaddera...ne los mis ali definitivno preskup za ono sto pruza.
12 godina 1 mjesec ago #49032
od Mr.Ti
Replied by Mr.Ti on topic Mišeki (PC compatible mouse za nerdove)
Evo, ovih par dana malo pronjuskao po netu o aktualnim misevima , i ispada da je trenutno najbolja kupnja upravo ovaj Logitech G400 sto je Razor stavio.
Povoljna cijena, direktni nasljednik MX-518, jedan od najboljih senzora koji postoji, 3 godine garancije.
Naravno ovo sve ako pase oblik misa, ne smeta to sto nema fensi smesi zilijardu svjetala na sebi i utege.
Sad razmisljam da si ga ja uzmem, reda radi i promjene.
Inace vec ohoho godina koristim MX-500 , prvo sam ga koristio jedno 2 godine doma, pa je stajao jedno vrijeme, pa ga sad koristim na poslu, i mis je za starost, jos uvijek odlican.
Povoljna cijena, direktni nasljednik MX-518, jedan od najboljih senzora koji postoji, 3 godine garancije.
Naravno ovo sve ako pase oblik misa, ne smeta to sto nema fensi smesi zilijardu svjetala na sebi i utege.
Sad razmisljam da si ga ja uzmem, reda radi i promjene.
Inace vec ohoho godina koristim MX-500 , prvo sam ga koristio jedno 2 godine doma, pa je stajao jedno vrijeme, pa ga sad koristim na poslu, i mis je za starost, jos uvijek odlican.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.367 sekundi