Kako bi vi okarakterizirali dobrog igraca AA?

Više
19 godina 2 mjeseci ago #11213 od nrg
hvala hvala...uz veliki osmijeh..ionako sam uvijek znao primati komplimente..naprosto jer sam najbolji...pssst krsno mi je ime narcis :wink:

ma, pravi igrac ima svega gore navedenog..od znanja mape kao osnova, znanja raznoraznih fora i forica u samoj igri sve do suradnje s timom...uz naravno 5000dpia mishonje, citaj jako dobrog skila i koordinacije u fps okruzenju

no, razocarala me spoznaja zasto igram i placem non stop, i zasto imam jadno malo killova...poigrah se opcijama i degradirah igru na razinu comodorca...bljak...moram priznat da ovako nisam siguran da cu igrati AA...em jadno izgleda, em nemogu uzivati u svemu sto igra pruza, a nemam neki slabi stroj, cak naprotiv...no, vrijeme je i njega pregazilo...

jako me razocaralo sto se tek totalnim degradiranjem grafickih postavki, dobilo na toliko zeljenoj dinamici igre, bez trzanja ili lagiranja...sada napokon(ne bas uvijek) u close fajtu barem vidim cijelo umiranje a ne samo dva frejma, shot i sljedeci kako lezim..

stoga, brijem da sretnici s dobrim makinama, a pogotovo dobrim vezama piji nama nesretnicima krv u vecini okrsaja i to samo zbog hardwera..i uvaljuju nam osjecaj nemoci...a sve zbog hardwera...grrrr :evil:

naravno, osobno se nemogu niti u snu mjeriti s ekipom koja ima dnevno over 3-4 sata, pa se previse i ne uzbudujem, no ova spoznaja s hardwerom me ozbiljno odbila od igre...

tako da rasprava o dobrom igracu ima dosta utjecaja na kakvom se hardweru igra..i drugi i najvazniji faktor je vrijeme igranja...iskusajte se, spojite se na UT ili Quake pa placite skupa samnom...i probajte nekog ubiti...

no na kraju balade, igrac mora sam u sebi imati smisla za fps, biti drustven i komunikativan i prije svega zajebant (citaj zabavan i za razbibrigu, da mu nije kill kill kill najosnovnija stvar igre), a skill je ionako stecevina i uopce po meni ne ovisi o kvaliteti igraca...lonewolf seronja po mapi, koji ne kaze dvije rijeci na ts, bez obzira i na 3-4 fr, po meni nikad nece biti meni osobno dobar koliko i gore navedeni igrac...

Hoah!

Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.

Please Prijava to join the conversation.

• [ctn]pazimetak
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #11214 od [ctn]pazimetak
Replied by [ctn]pazimetak on topic Kako bi vi okarakterizirali dobrog igraca AA?
zeljkac ako te tjesi moja overcloackana 6800gt ne podnosi AA, a sve druge igre rade glatko da je to za nevirovat...

tako da ti ja igram sve na low osim neke stvari na medium da vidim sjene 8)

bolje dodatnik 20FPS-a nego dobra slikica

Više
19 godina 2 mjeseci ago #11215 od nrg

BlackHawk napisao: Uzimaju&#263;i sve te posebnosti koje AA izdvajaju od ostalih multiplayer puca&#269;ina u obzir mislim da su ove karakteristike važne za dobrog AA igra&#269;a:

3.suzdržavanje od "so&#269;nih " odgovora nakon što vas proglase kamperom
ako ste pokušali posti&#263;i objective do zadnje sekunde :) :)

osvrnuo bi se i na ovo...

GRESKA!!

lijepo istog trena treba biti sposoban izvuci najgori arsenal psovki i uvreda koje igrac posjeduje, i otici na forum doticnog i sve to lijepo srociti u par redaka, poput mene kad nas je supak na korculi, seka-seka, zbog nemoci kikao sa servera...gay plac i gay kicking zbog masakra koji smo mu metak frida ja i jos neko pruzli..hehe...stoga, pravi igrac mora posjedovati vlastiti arsenal prirodnih nemoralnih avangardnih socnih psovki...uz ostale navedene kvalitete :violent02: :violent41:

Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.

• [ctn]pazimetak
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #11217 od [ctn]pazimetak
Replied by [ctn]pazimetak on topic Kako bi vi okarakterizirali dobrog igraca AA?
tako je zeljko.. kill em all... a seka seka je seljak :roll:

Više
19 godina 2 mjeseci ago #11223 od belay
ja sam pravi igrac :)

• frida
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #11228 od frida
Ma ja sam igrac....i pol :lol:

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.386 sekundi
Pokreće Kunena Forum