- Zahvala primljena: 0
Kako bi vi okarakterizirali dobrog igraca AA?
- Anonymous
- Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #11083
od Anonymous
Replied by Anonymous on topic Kako bi vi okarakterizirali dobrog igraca AA?
ja ne znam kaj ti pricas al igrao sam i gledao puno jebenih igracaJopke napisao: dobri igraci ne igraju AA.
a nece ih ni biti u AA (u pubilcu) dok je trackera...ne znam kakva je situacij sa mečevima (nisam ih igrao)
Please Prijava to join the conversation.
- blackhawk
- Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #11085
od blackhawk
Replied by blackhawk on topic Kako bi vi okarakterizirali dobrog igraca AA?
Hmmm..dobar igrač u AA...interesantno pitanje budući da se ova igra poprilično razlikuje od ostalih FPS-multiplayer igrica.Pogledajte samo npr. Call Of Duty ili Medal Of Honour pa ćete znati o čemu govorim(vjerovatno već i znate ) a da ne spominjem još i UT 2004 iili Q3...Kod tih FPS-ova je glavna stvar brzina reakcije i gotovo ništa drugo.Fragovi se sve više gomilaju proporcionalno brzini pomicanja miša dok je kod AA zaista moguće dobiti "pravi feeling" kako bi to trebalo izgledati u pravoj ratnoj situaciji.U velikoj većini slučajeva zadatke koji su zadani na mapama je puno lakše izvršiti uz upotrebu osnovnih "borbenih" i taktičkih skillova a to posebno dolazi do izražaja kod organiziranih timova gdje je takvim timovima pobjeda gotovo zagarantirana što je još jedna posebnost AArmy-ja. Kad se još nađu dva takva izvježbana i koordinirana tima na mapi gdje svak zna svoje mjesto...takav događaj se ne može mjeriti sa "običnim" on line pucačinama gdje je najbitinije nabildavanje fragova.
Uzimajući sve te posebnosti koje AA izdvajaju od ostalih multiplayer pucačina u obzir mislim da su ove karakteristike važne za dobrog AA igrača:
1.Suradnja sa suigračima na mapi
2.Dobro poznavanje mape na kojoj se igra
3.suzdržavanje od "sočnih " odgovora nakon što vas proglase kamperom
ako ste pokušali postići objective do zadnje sekunde
3.votekicking spamerra :lol: :lol:
Uzimajući sve te posebnosti koje AA izdvajaju od ostalih multiplayer pucačina u obzir mislim da su ove karakteristike važne za dobrog AA igrača:
1.Suradnja sa suigračima na mapi
2.Dobro poznavanje mape na kojoj se igra
3.suzdržavanje od "sočnih " odgovora nakon što vas proglase kamperom
ako ste pokušali postići objective do zadnje sekunde
3.votekicking spamerra :lol: :lol:
19 godina 2 mjeseci ago #11200
od nrg
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
Replied by nrg on topic Kako bi vi okarakterizirali dobrog igraca AA?
koliko price...dovoljno je reci:
NrG
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cak bi dodao..pogledaj avatar...slika govori vise od tisucu rijeci :twisted:
NrG
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cak bi dodao..pogledaj avatar...slika govori vise od tisucu rijeci :twisted:
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
- Anonymous
- Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #11202
od Anonymous
Replied by Anonymous on topic Kako bi vi okarakterizirali dobrog igraca AA?
Dobar igrač je samodiscipliniran, dobar skill, suradnja, teamwork, snalaženje u nepoznatim situacijama (IQ), dobra veza, dobar komp, igra sve mape, ne gleda pretežno fragrate, glavno da je iznad 1.00, Rules of Engagement je kod njega prvo pravilo, na trening i meć dolazi što češće može, a ako izostaje onda obavještava unaprijed, društven je i lako se skompa sa nepoznatim igračima i lako se snađe u borbi s njima protiv neprijateljima, ako su pak ti igrači n00bovi onda ih koristi za skretanje pažnje sa sebe i preko njih otkriva poziciju neprijatelja, veliki taktičar, u svim situacijama daje sve od sebe. Na honor serveru gleda 60% za dobrobit runde, a 40% za dobrobit fragrate-a. Kad je meč gleda 100% za dobrobit runde, jer dobivene runde predstavljaju pobjedu.
Eh znam jednog takvog, al veza ga jebe ko mladog majmuna.
Eh znam jednog takvog, al veza ga jebe ko mladog majmuna.
- stagger_lee
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 2
19 godina 2 mjeseci ago #11203
od stagger_lee
Potpisujem. Taj je čovjek najbolji igrač u ovom dijelu svemira. Količina talenta i skila koje on posjeduje jednostavno je zapanjujuća a lakoća i način na koji svladava i mnogostruko brojnijeg je nešto nevjerojatno moglo bi se reći da to već graniči sa umjetnošću :mrgreen:
PUSH THE BUTTON!!!
Replied by stagger_lee on topic Kako bi vi okarakterizirali dobrog igraca AA?
NrG napisao: koliko price...dovoljno je reci:
NrG
Potpisujem. Taj je čovjek najbolji igrač u ovom dijelu svemira. Količina talenta i skila koje on posjeduje jednostavno je zapanjujuća a lakoća i način na koji svladava i mnogostruko brojnijeg je nešto nevjerojatno moglo bi se reći da to već graniči sa umjetnošću :mrgreen:
PUSH THE BUTTON!!!
- [ctn]pazimetak
- Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #11207
od [ctn]pazimetak
jos jedan potpis za ovo
... naime da se mene pita NRG bi bia proglasen naj igracem AA
Replied by [ctn]pazimetak on topic Kako bi vi okarakterizirali dobrog igraca AA?
stagger_lee napisao:
NrG napisao: koliko price...dovoljno je reci:
NrG
jos jedan potpis za ovo
... naime da se mene pita NRG bi bia proglasen naj igracem AA
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.401 sekundi