- Zahvala primljena: 2
Kako bi vi okarakterizirali dobrog igraca AA?
- egg3
- Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #11068
od egg3
Replied by egg3 on topic Kako bi vi okarakterizirali dobrog igraca AA?
nemam puno iskustva u ovoj igri,i posto je barem kod mene doslo do laganog odmaranja od AA zbog nabavke nove verzije koje jos nisam nabavio mogu samo kratko iskomentirati ovu temu.po meni dobar igrac je onaj koji u datom trenutku moze cuvati ledja svom suborcu i u istom trenutku smanjivati kolicinu neprijateljske zive sile!znaci vec kada nam je tehnika omogucila TS treba ga i koristiti!(naravno oni koji imaju mogucnost)u malo slucajeva sam dozivio da se prije ulaska u prostoriju neko dogovara ko ce prvi a ko ce posljednji!istu gresku sam i ja napravio nebrijeno puta!eto toliko za sada!
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 3 mjeseci ago #11074
od blento
Replied by blento on topic Kako bi vi okarakterizirali dobrog igraca AA?
...da to sam i ja zaboravio navesti.....svako ko nije timski igrac..ko igra samo zbog FR i killseva...te kad je neko u recimo neko njihov u zestokj borbi..a on cuci ko kurva i ceka da mu taj neprijatelj dodje...onda jebes tog igraca pa da ima 100 FR ...
Koliko se meni puta desilo cuvam nesto...zafleshaju me..i govorim da me neko pokriva (sto bi bilo i lagano)..no neko se picka zakampa u drugoj sobi..ceka da mene ubiju..pa da moraju reloadad...i onda uleti i ubije neprijatelja........takvi me najvise raspizde...
Koliko se meni puta desilo cuvam nesto...zafleshaju me..i govorim da me neko pokriva (sto bi bilo i lagano)..no neko se picka zakampa u drugoj sobi..ceka da mene ubiju..pa da moraju reloadad...i onda uleti i ubije neprijatelja........takvi me najvise raspizde...
- dean
- Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #11075
od dean
Replied by dean on topic Kako bi vi okarakterizirali dobrog igraca AA?
Dobar igrač,hm teško pitanje.
Brko,cca 180+cm,pivska trbušina,tetovaža "JNA 72"na lijevoj podlaktici,na desnoj tragovi izgorenih cigareta kad je bio mlad i lud.Traperice "RIFLE" i crne cipele sa bijelim čarapama.
Eto tako bih ja okarakterizirao dobrog tj. vrhunskog AA igrača
Brko,cca 180+cm,pivska trbušina,tetovaža "JNA 72"na lijevoj podlaktici,na desnoj tragovi izgorenih cigareta kad je bio mlad i lud.Traperice "RIFLE" i crne cipele sa bijelim čarapama.
19 godina 3 mjeseci ago #11076
od mrgud
mess with the best, die like the rest
Replied by mrgud on topic Kako bi vi okarakterizirali dobrog igraca AA?
Dobar igrač AA-a...
...pa to je barem lako...to sam ja... :lol: :lol: :lol:
...ne šala...nema dobrih igrača svi su prosječni...oni vrlo dobri su čiteri... :lol:
...pa to je barem lako...to sam ja... :lol: :lol: :lol:
...ne šala...nema dobrih igrača svi su prosječni...oni vrlo dobri su čiteri... :lol:
mess with the best, die like the rest
- mato
- Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #11077
od mato
Replied by mato on topic Kako bi vi okarakterizirali dobrog igraca AA?
jebote pa mene si opiso znaci ja sam taj... ja sam prvi s ljeva samo nisam imo brcine tad :lol: :lol:Dean napisao: Dobar igrač,hm teško pitanje.
19 godina 3 mjeseci ago #11082
od jopke
Replied by jopke on topic Kako bi vi okarakterizirali dobrog igraca AA?
dobri igraci ne igraju AA.
a nece ih ni biti u AA (u pubilcu) dok je trackera...ne znam kakva je situacij sa mečevima (nisam ih igrao)
a nece ih ni biti u AA (u pubilcu) dok je trackera...ne znam kakva je situacij sa mečevima (nisam ih igrao)
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.843 sekundi