Slusalice!!

• {=l.p=}_timer28
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1912 od {=l.p=}_timer28
Replied by {=l.p=}_timer28 on topic Slusalice!!
OPFOR-ovce i dalje čujem kako govore ruski ili neki drugi jezik :lol: :lol: :lol: - šala.. ne stvarno sada čujem gdje se roka...a ne kao prije kada sam morao glavu u igrici okretati da skužim od kuda zvuk dolazi. Princip je vrlo jednostavan..kod odabira sound device izabereš USB-Audio i tallllalala imaš 5.1..jedina caka je da ako hočeš 100% 5.1 moraš isključiti drugu zvučnu karticu u biosu (zašto..ja nemam pojma :lol: )...slušalice rade i bez te akcije..ali nemaš onda 5.1 nega standarni zvuk...ali je jebeno kada igraš neku auto-sim igru....jer ima bas vibracije...i vjerovao ili ne (ja nisam iz početka) slušalice ti vibriraju ...coooooollll :lol: :lol: ...i još nešto kaj se nas TS-ovaca tiče..mic je super osjetljiv i odlično radi..i da se ljepo savijati tako da si možeš lagano udaljiti ili približiti mikrofon...i to je to..nee..nije...zvuk unutar slušalica ostaje 75% ostalo izađe van :lol: ...mene su sada spasile..jer prijašnje..kada bi počeo rokati sa RPK-jem bi dobio u 03.00 ujutro headshoot sa jastukom :oops: :lol: ..a sada ga dobijem tek u 6.00 :lol: :lol:

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 9 mjeseci ago #1913 od blento
Replied by blento on topic Slusalice!!
...400kn za slusalice..hmm...dosta para...
ja imam one MS-ove za nekih 80kn..nisu ni ze lose....nisu 5.1 zvuk...al su mi dobre...

• {=l.p=}_timer28
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1915 od {=l.p=}_timer28
A znam..malo jesu skuplje..samo ako bi baš gledao kvalitetu bi morao dati dodatnih cca 1000 kn (grado, Sennheiser,..) ili neke slične HI-FI sluške..koje sigurno nemožemo usporediti sa ovim našim plastik-fantastik slušalicama...a svi znamo onu poslovicu koliklo para toliko muzike...ah..jedamput se živi :lol: :lol: :lol:

Više
19 godina 9 mjeseci ago #1919 od blento
Replied by blento on topic Slusalice!!

Timer28 napisao: ...ah..jedamput se živi :lol: :lol: :lol:

...a puno puta umire.... :cry: ...
jebes ga....

• {=l.p=}_timer28
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1923 od {=l.p=}_timer28

Blento napisao: ...a puno puta umire.... :cry: ...
jebes ga....

Pa ubaciš 2 žeton...ili čekaš da završi runda :lol: :lol: :lol: pa se sponaš opet :lol: :lol:

• proud#
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1968 od proud#
Replied by proud# on topic Slusalice!!
a jebiga konacno zelim neke bolje jer na ovima nista necujem nesto slabo !

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.484 sekundi
Pokreće Kunena Forum