- Zahvala primljena: 2
Slusalice!!
- mato
- Posjetitelj
Please Prijava to join the conversation.
najbolje ti je da malo proguglas i vidis ocjene za te slusalice...ovako sumnjam da ti itko zna... :lol:
- mato
- Posjetitelj
mato napisao: e takve ti ja bas imam nisu lose za te pare al bole usi nakon par sati i riknuo im je kontakt nakon 4 mjeseca ali sad koristim ednet uzo sam ih u algoritma 100 chuna al su bolje puno
Ma dobro - ako odvrneš zvučnik previše - jasno da će boljet
Ovo za "kontakt" me brine, al eto - kad kažeš da nisu loše, onda ću ih uzeti (za početak). Bar da nisam "mutav" na TS-u
I torture and kill young turtles.
- {=l.p=}_timer28
- Posjetitelj
Timer28 napisao: Ja nemam iskustva sa tim (US-proizvod :lol: )slušalicama...ali mene više brine 15 dana jamstva???? je to uračunato...radnih dana ili i vekendi :lol: :lol: :lol: ..i isto tako ljudi se bune oko VE-MIL trgovine...da imaju pun k** reklamacije...zato ti i ja predlažem da malo još poguglaš. :lol:
Da, imao sam i ja neugodnih iskustava s Ve-milom. No opet kod njih kupujem manje vrijednu robu...
Evo kupio sam slušalice i nisu loše. Malo sam dekoncentrirao Matu krivim postavkama TSa no to smo sredili.
Problem je jedino što je TS server pao baš sad kad sam ja kupio slušalice s mikrofonom... :roll:
I torture and kill young turtles.