Slusalice!!

• mato
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #2004 od mato
Replied by mato on topic Slusalice!!
e takve ti ja bas imam nisu lose za te pare al bole usi nakon par sati i riknuo im je kontakt nakon 4 mjeseca ali sad koristim ednet uzo sam ih u algoritma 100 chuna al su bolje puno

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 9 mjeseci ago #2006 od blento
Replied by blento on topic Slusalice!!
..a stvarno ti je link malo jaci... :lol: :lol: ...

najbolje ti je da malo proguglas i vidis ocjene za te slusalice...ovako sumnjam da ti itko zna... :lol:

• mato
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #2007 od mato
Replied by mato on topic Slusalice!!
bolan ja znam :D :D imadem ih kod kuce svoje :lol: jopet velju nisu lose za 60kn al bole usesa hmm ja imam malo vece usi pa more bit zato al dax ak ih kupis neces falit

Više
19 godina 9 mjeseci ago #2008 od dax
Replied by dax on topic Slusalice!!

mato napisao: e takve ti ja bas imam nisu lose za te pare al bole usi nakon par sati i riknuo im je kontakt nakon 4 mjeseca ali sad koristim ednet uzo sam ih u algoritma 100 chuna al su bolje puno

Ma dobro - ako odvrneš zvučnik previše - jasno da će boljet :)
Ovo za "kontakt" me brine, al eto - kad kažeš da nisu loše, onda ću ih uzeti (za početak). Bar da nisam "mutav" na TS-u :D

I torture and kill young turtles.

• {=l.p=}_timer28
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #2035 od {=l.p=}_timer28
Replied by {=l.p=}_timer28 on topic Slusalice!!
Ja nemam iskustva sa tim (US-proizvod :lol: )slušalicama...ali mene više brine 15 dana jamstva???? je to uračunato...radnih dana ili i vekendi :lol: :lol: :lol: ..i isto tako ljudi se bune oko VE-MIL trgovine...da imaju pun k** reklamacije...zato ti i ja predlažem da malo još poguglaš. :lol:

Više
19 godina 9 mjeseci ago #2036 od dax
Replied by dax on topic Slusalice!!

Timer28 napisao: Ja nemam iskustva sa tim (US-proizvod :lol: )slušalicama...ali mene više brine 15 dana jamstva???? je to uračunato...radnih dana ili i vekendi :lol: :lol: :lol: ..i isto tako ljudi se bune oko VE-MIL trgovine...da imaju pun k** reklamacije...zato ti i ja predlažem da malo još poguglaš. :lol:

Da, imao sam i ja neugodnih iskustava s Ve-milom. No opet kod njih kupujem manje vrijednu robu... :wink:
Evo kupio sam slušalice i nisu loše. Malo sam dekoncentrirao Matu krivim postavkama TSa no to smo sredili.
Problem je jedino što je TS server pao baš sad kad sam ja kupio slušalice s mikrofonom... :roll:

I torture and kill young turtles.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.412 sekundi
Pokreće Kunena Forum