Slusalice!!
19 godina 9 mjeseci ago #1815
od razor
Replied by razor on topic Slusalice!!
Jebes ti mene ako ja tu ista kuzim...Sve u svemu dati vise od 1000 kuna za slusalice je previse....pa taman 1001 ili 1999
Please Prijava to join the conversation.
- unn4m3d
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1818
od unn4m3d
Replied by unn4m3d on topic Slusalice!!
19 godina 9 mjeseci ago #1820
od blento
Replied by blento on topic Slusalice!!
jebote..ja sam mislio "samo" 259kn...mada mi je i to PREVISE..al ajd ipak su 7.1 .......vidi kolikogot te slusalice bile dobre...za te pare nanas kakve zvucnike mozes dobiti!?!?....
daj bobi smiri se.....odjebi to...kupi normalne slusalice..a ostatak daj siromasnima...
daj bobi smiri se.....odjebi to...kupi normalne slusalice..a ostatak daj siromasnima...
19 godina 9 mjeseci ago #1828
od dax
I torture and kill young turtles.
Replied by dax on topic Slusalice!!
Ej ja ću si kupiti najjeftiniji MIC od 20+ kuna. Ako vam bude nešto šuštalo na TS-u, znajte - to sam ja Kakvih 1259kn za MIC... Za to mo'š kupit pola opreme da bi igrao AA kako spada...
19 godina 9 mjeseci ago #1832
od razor
Replied by razor on topic Slusalice!!
Ma uzmi si od Geniusa, one koje se zataknu onako iza uha (jebi ga neznam koj su model)....45kn....JEBENI mic a i zvuk je super.
19 godina 9 mjeseci ago #1833
od dax
OK, ali malo je zeznuto jer imam već (one studijske) slušalice na ušima... 'oćel' stati još i mic? 8O
Replied by dax on topic Slusalice!!
Razor napisao: Ma uzmi si od Geniusa, one koje se zataknu onako iza uha (jebi ga neznam koj su model)....45kn....JEBENI mic a i zvuk je super.
OK, ali malo je zeznuto jer imam već (one studijske) slušalice na ušima... 'oćel' stati još i mic? 8O
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.581 sekundi