Slusalice!!

• proud#
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1983 od proud#
Replied by proud# on topic Slusalice!!
a ljudi dobio sam slusalice i odlicne su preporucujem ih svakom lagane se i neboe uci imaju karaoke!ja sam pustio ctn himnu i kako imas karaoke mjejno glas imas neki muski glas i mikrofon je bolji drugi glas imam vise ne kao zenska i cut cete me a ts snas kad se vratim iz skole!

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 9 mjeseci ago #1991 od dax
Replied by dax on topic Slusalice!!

sinisa napisao: a ljudi dobio sam slusalice i odlicne su preporucujem ih svakom lagane se i neboe uci imaju karaoke!ja sam pustio ctn himnu i kako imas karaoke mjejno glas imas neki muski glas i mikrofon je bolji drugi glas imam vise ne kao zenska i cut cete me a ts snas kad se vratim iz skole!

Ok, a sad to dešifriraj. Nismo još dobili tvoj "enigma" uređaj. Skužio sam samo prvih i zadnjih 5 riječi... :D 8O :D

I torture and kill young turtles.

Više
19 godina 9 mjeseci ago #1992 od blento
Replied by blento on topic Slusalice!!
isuse kriste!?!?...ja ga ni toliko nisam skuzio....jesil ti sinisa cuo za tocku..zarez...dvotocku...zagradu?.....
koliko ti stvarno imas iz zadaćnice?......jel ti tako pises i u skoli??...boze moj.. :roll:

Više
19 godina 9 mjeseci ago #1997 od razor
Replied by razor on topic Slusalice!!
Sinisa...daj malo razgovetnije pisi. Ja sam koma u pisanju al ti nisam ni do koljena. Pa ti baljezgas da neznas ni sam sto si htio rec na kraju....
Ajd fino sad duboko udahni, prstice stavi na tipkovnicu pa polagano...

• mato
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #2001 od mato
Replied by mato on topic Slusalice!!
ja covjeka sve razumjem a vi ste trebali malo pazit u osnovnoj vise pa bi i vi razumili :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D e i to se zove pjesnicka sloboda kaki zarez tocka to je drugo sto vi barbari ne razumjete ovaj krasan splet rijeci koje se citanjem na glas pretvaraju u melem za srce i oazu za dusu ukratko sinisa svaka cast pises poeziju keep the good work mate :D

Više
19 godina 9 mjeseci ago #2002 od dax
Replied by dax on topic Slusalice!!
Hitan savjet:

valjaju li što ove slušalice:
www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=5963

(znam da ne koštaju 1259 kuna ali ni ne mislim toliko potrošiti na najobičnije slušalice).

Ove koštaju 60 kuna i imaju MIC. 8)

I torture and kill young turtles.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.939 sekundi
Pokreće Kunena Forum