ok zvucna a da nije iznad 500kn
18 godina 2 mjeseci ago #18710
od pisko
ok zvucna a da nije iznad 500kn was created by pisko
eto, treba mi dobra zvucna ne iznad 500kn, jer ce mi onda falit za zalmanice
ajd dajte neke prijedloge i navedite ducan di to mogu kupit
nasel sam u ve-mil-u ovu zvucnu a sad ne znam dal je ok: Sound CL AUDIGY SE, bulk 185,06 194,80
sad vasli prijedlozi
tnx
nasel sam u ve-mil-u ovu zvucnu a sad ne znam dal je ok: Sound CL AUDIGY SE, bulk 185,06 194,80
sad vasli prijedlozi
tnx
Please Prijava to join the conversation.
18 godina 2 mjeseci ago #18711
od blento
Replied by blento on topic ok zvucna a da nije iznad 500kn
kad malo bolje pogledas slike
www.adm.hr/advanced_search_resul
... 96&x=0&y=0
vidis da ima jako malo konektora..i nesto je manja kartica..
ako zelis postici 7.1 zvuk neces moci ukljuciti mikrofon nigdje...
sad kako se kombinira sa 5.1 zvukom ne znam...al cini mi se da je kartica napravljena za kucno kino gdje ti ne treba mikrofon...
Moj savjet je ipak uzeti onu za 400 kuna..jer ipak dobijes Audigy 4 ...(napredniji eax) te uklonjene musice Audigy 1 kartice..one koju imam u racunalu...pa moras koristiti alternativne drivere da radi kako spada..
vidis da ima jako malo konektora..i nesto je manja kartica..
ako zelis postici 7.1 zvuk neces moci ukljuciti mikrofon nigdje...
sad kako se kombinira sa 5.1 zvukom ne znam...al cini mi se da je kartica napravljena za kucno kino gdje ti ne treba mikrofon...
Moj savjet je ipak uzeti onu za 400 kuna..jer ipak dobijes Audigy 4 ...(napredniji eax) te uklonjene musice Audigy 1 kartice..one koju imam u racunalu...pa moras koristiti alternativne drivere da radi kako spada..
18 godina 2 mjeseci ago #18712
od belay
bum ti ja jednu zalemil za 499 kn
Replied by belay on topic ok zvucna a da nije iznad 500kn
Pisko napisao: eto, treba mi dobra zvucna ne iznad 500kn, jer ce mi onda falit za zalmanice
sad vasli prijedlozi
tnx
bum ti ja jednu zalemil za 499 kn
- gnjida
- Posjetitelj
18 godina 2 mjeseci ago #18746
od gnjida
Replied by gnjida on topic ok zvucna a da nije iznad 500kn
Ja imam Audigy 2 i platio sam je oko 700 kn,a u isto vrijeme audigy 4 koštala je 400 kn. Nije mi jasno kak to...kaj nije Audogy 4 novija od dvojke?? Prije sam imao Creative Labsovu ovu jeftinu za 180 i nekaj sitno kn i mogu vam reći da ja ne vidim apsolutno nikakvu razliku u kvaliteti i jačini zvuka.U oba slučaja čujem odlično. Dao sam 700 kn ustvari ni sam neznam zakaj??Isti kukurjek.Kupi ovu 7.1 bulk za tih 180 kn i bit ćeš 100% zadovoljan.Nemoj bacat novce uzalud!
- gnjida
- Posjetitelj
18 godina 2 mjeseci ago #18753
od gnjida
Replied by gnjida on topic ok zvucna a da nije iznad 500kn
PLANTRONICS 90...oko 300 kn. Odlične su....čuješ prdac na kilometarRazor napisao: Gnjida...a slusalice?
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.455 sekundi