ok zvucna a da nije iznad 500kn

Više
18 godina 2 mjeseci ago #18815 od jopke
ja imam audidži 2 ali nemam ukljucen EAX jer mi ruzno zvuci...istina je da lakse lociras neprijatelja ali nije mi fora slusati "metalni" zvuk.

Rest your trigger on my finger...

Please Prijava to join the conversation.

Više
18 godina 2 mjeseci ago #18821 od nrg
Replied by nrg on topic ok zvucna a da nije iznad 500kn
metalni :?: hmmm

nema da fulas..pijesak..vrata u helipadu il na wwr..cujem balerinu u labud figuri na 2om katu i sl..

neznam.meni je ok

ma trebate cuti kako se cuje RO.kad ide air support.em se ekran tilta em ti glava bruji.fantasticno.

no briju i kako sama ploca ima odlican 7.1 zvuk, no mane eax jer je on licenciran od CLa.ali brijem da je kartica ipak bolja solucija.nekako se tu teh ne razvija prebrzo vec laganini upaju postojece.

ovak rade svi zanrovi.i drive fly fps ma kaj god.i ak ima eax podrsku... 8O ideshhh..ko pravo :lol:

Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.

Više
18 godina 2 mjeseci ago #18822 od blento

Ica napisao: To tvoje sranje iz 80tih je rezultat neprilago&#273;enog signala ulazu koji koristi&#353;, najvjerojatnije ono &#353;to &#353;alje&#353; na ulaz je prejako pa dolazi do distorzije. Smanji ja&#269;inu signala gitarskog poja&#269;ala ili procesora.

ne..nije u tome problem...Obicno sam sminao u cisti zvuk..pazeci da nema peak-ova i svega sto remeti cisti zvuk..pa polako u Cubaseu SX dodavao efekte...

Vjerojatno mi je problem bio sto nisam imao pravo pojacalo i dobar mikrofon..vec sam u zvucnu slao signal direktno iz Bossovih efekata...
Inace gitara je kopija Les Paula... ;)
Any way...pjesme su mi se cinili nekako...hmm...tesko je rijecima opisati....Nije bilo energije koja se stvara kad se uzivo svira..vec nekako ustogljeno...
Iako sam vrlo dobre zvukove dobivao...falilo mi je to nesto...i toliko se izivcirao zbog toga...da sam na kraju odustao od svega toga...

Više
18 godina 2 mjeseci ago #18824 od jopke

NrG napisao: metalni :?: hmmm

da...ne prirodan...na weapons cacheo to zvuci kao da se one jadne metalne stepenice još nalaze u nekom zvu&#269;nom rezonatoru:)

ne kazem da je to loše...pomaže pri igranju ali ja ipak koristim "3D Audio " a ne "3D Audio + EAX"...&#269;isto iz gušta...prirodnije mi zvu&#269;i

Rest your trigger on my finger...

• ica
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 2 mjeseci ago #18842 od ica
Replied by ica on topic ok zvucna a da nije iznad 500kn

NrG napisao: i apropo prostornosti. fakat cujem odlicno zvukove u aa. frendovi koji su igrali kod mene ostali su zapanjeni sto cuju. mada, imam dojam da bolje cujem kad gledam nekog da igra kad sam mrtav. i cudim se kako ga nije cuo. no u igri, imam dojam da cujem zvuk kako treba, pa tako ne cujes neke zvukove kao sto ih nebi cuo u prirodi zbog polozaja usiju, dok kao mrtav, ipak rotiras kameru i slusas sa svih strana. cak me ponekad smeta onaj zvuk aviona ili buke pozadine jer je toliko prodoran kao da mi kroz glavu leti avion.

E vidis, pogodio si poantu. EAX je super i zbilja cujes vise nego bez njega, ali neke stvari cujes previse, recimo na WCSE one ventilatore na krovu cujem u prizemlju toliko jako kao da sam glavu gurnuo u njih pa ne cujem nista vise. Drugi primjer CSAR avione cujem prejako i dok se oni cuju mozes mi doc na metar necu te skuzit. Ima jos puno primjera, ne da mi se nabrajat, gdje su neki EAX efekti preglasni. Na svu srecu i tome se moze doskociti - u kontroli efekata im smanjis intenzitet i imas zvucne detalje koje EAX donosi ali ne toliko glasne. Tako ja sad igram i cini mi se da je to maksimum koji mogu izvuci od opreme koju imam.

• pila
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 2 mjeseci ago #18845 od pila
Replied by pila on topic ok zvucna a da nije iznad 500kn
ja nish ne cujem...

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.479 sekundi
Pokreće Kunena Forum