Vojska

Više
17 godina 3 mjeseci ago #23573 od strujae
Replied by strujae on topic Vojska
mislim da sam totalno isprovociran.cak mislim da cu odjebat ovo sve radi tebe stypssa jer fakat si slozio opasnu spiku da mi je puka film.ti i dalje nastavljas drzat govor o vojsci sta i kako a ja sam pola života vojni policajac.bavio sam se idiotima pijanim gardistima i ročnicima jadom i smećem kojeg ima u svakoj vojsci,svega ima,i sve znam kuzis jer sam predugo unutra da cu ti presutit na komentare(tuđe kažeš),mislim ti ces meni drzat govor o HV-u a tu nisi ni bio.bravo.nekuzim odakle ti motivacija fakat?sta su tebi HV-ejci ubili nekog?sjebli ti nesto u zivotu?tolke predrasude imat.Boze sačuvaj.
razore cini mi se da si trebao stypsi rec da oladi malo il mene izbacit iz klana,jer sam ka u HV-e.
covjece ti nisi ni bio u vojsci a napisao si knjigu o tome???pa jel to dovoljno za skuzit???
Tema je zaključana.
Više
17 godina 3 mjeseci ago #23574 od strujae
Replied by strujae on topic Vojska
jos jedna sitnica dok smo zivili u jugi moga si rec da neces u vojsku ?e stari tada bi bio mrtav.nema posla,nema putovnice,nema nista.pitaj starog sta se desavalo ljudima koji nisu u vojsci bili?izopćili bi ih buraz.pa reci da hrvatska ne valja?pola jebene godine i miran.civilno il vojno nebitno al nemojte kenjat po svemu na osnovu iskustva tipova kojima je tesko se maknut od mamine sise i rucka pola godine.bah
Tema je zaključana.
Više
17 godina 3 mjeseci ago #23575 od dunavu
Replied by dunavu on topic Vojska
tu je neko polupo loncice :evil:
Tema je zaključana.
Više
17 godina 3 mjeseci ago #23578 od rudlava
Replied by rudlava on topic Vojska
ZAKLJUCANO!
Tema je zaključana.
Više
17 godina 3 mjeseci ago #23579 od razor
Replied by razor on topic Vojska
Vidim da se nitko ne trudi procitati pocetne postove nego tupite po svom i pricate svako svoje. Jedan sere da je nebo plavo, a drugi da je trava zelena.

Pa cisto zbog toga, ovaj post ide POD KLJUC. Kad budete pricali o istoj stvari te kad budete spremni procitati tudji post sa razumjevanjem, slobodno pokrenite posebnu temu.
Tema je zaključana.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.470 sekundi
Pokreće Kunena Forum