- Zahvala primljena: 0
Vojska
17 godina 3 mjeseci ago #23573
od strujae
mislim da sam totalno isprovociran.cak mislim da cu odjebat ovo sve radi tebe stypssa jer fakat si slozio opasnu spiku da mi je puka film.ti i dalje nastavljas drzat govor o vojsci sta i kako a ja sam pola života vojni policajac.bavio sam se idiotima pijanim gardistima i ročnicima jadom i smećem kojeg ima u svakoj vojsci,svega ima,i sve znam kuzis jer sam predugo unutra da cu ti presutit na komentare(tuđe kažeš),mislim ti ces meni drzat govor o HV-u a tu nisi ni bio.bravo.nekuzim odakle ti motivacija fakat?sta su tebi HV-ejci ubili nekog?sjebli ti nesto u zivotu?tolke predrasude imat.Boze sačuvaj.
razore cini mi se da si trebao stypsi rec da oladi malo il mene izbacit iz klana,jer sam ka u HV-e.
covjece ti nisi ni bio u vojsci a napisao si knjigu o tome???pa jel to dovoljno za skuzit???
razore cini mi se da si trebao stypsi rec da oladi malo il mene izbacit iz klana,jer sam ka u HV-e.
covjece ti nisi ni bio u vojsci a napisao si knjigu o tome???pa jel to dovoljno za skuzit???
Tema je zaključana.
17 godina 3 mjeseci ago #23574
od strujae
jos jedna sitnica dok smo zivili u jugi moga si rec da neces u vojsku ?e stari tada bi bio mrtav.nema posla,nema putovnice,nema nista.pitaj starog sta se desavalo ljudima koji nisu u vojsci bili?izopćili bi ih buraz.pa reci da hrvatska ne valja?pola jebene godine i miran.civilno il vojno nebitno al nemojte kenjat po svemu na osnovu iskustva tipova kojima je tesko se maknut od mamine sise i rucka pola godine.bah
Tema je zaključana.
17 godina 3 mjeseci ago #23579
od razor
Vidim da se nitko ne trudi procitati pocetne postove nego tupite po svom i pricate svako svoje. Jedan sere da je nebo plavo, a drugi da je trava zelena.
Pa cisto zbog toga, ovaj post ide POD KLJUC. Kad budete pricali o istoj stvari te kad budete spremni procitati tudji post sa razumjevanjem, slobodno pokrenite posebnu temu.
Pa cisto zbog toga, ovaj post ide POD KLJUC. Kad budete pricali o istoj stvari te kad budete spremni procitati tudji post sa razumjevanjem, slobodno pokrenite posebnu temu.
Tema je zaključana.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.470 sekundi