motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
a kaj se motora tice, ja bi ga rjesio samo zato kaj hocu nekaj jace, da imam mogucnosti nabavio bi nekaj jace ali ostavio i ovo jer mi SM jako dobro odgovara, em odgovara mom stilu em ja to volim... i super mi je, samo me hebe to kaj dost cesto idem u zg a to mi je 40 km autoputa a sm za to nije, a starom cestom, jebiga, preravna je i dugo selo, kraljevec, sesvete, svaki put kad idem dozivim da mi bar 3 puta netko oduzme prednost pa mi se neide tom cestom a sm za autoput nije... i onda me to jebe pa bi zato nesto od 1000 ccm tak da se mogu ko covjek odpeljat po autoputu... heh...
ali naravno, mozemo se otic negdje tjerat kad pocne sezona i sa ovim... recimo odemo na voznjicu do senja i nazad... hehe, ima hrpa zavoja itd onak, mogu drzat temo između 100 i 170 što je čisto pristojno za vozit se u granicama izvan "dokazivanja" i izazivanja sranja...
@ mele: ono na derbiju je stage6 boost botle a to podize momenat na nizim okretajima tj na pritisku kad pustis gas pa kad ga ponovo das bolje ga primi... a auspuh, to je home made, frend slagao (pošto nigdje nismo mogli kupiti...)
Please Prijava to join the conversation.
GhostRider napisao: za autoput ce ti bit dosta i 600kubika preso sma na 1000 samo zato jer to hocu probat! Vozio sam ja somace al ono jedan krug ili jednu voznju zamjenim se s frendom i slicno a to je qurac,,, Ocu odvozit 10tkm pa cu vidjet na cemu sam ak mi nece pasat, prodajem i sljedece godine kupujem 600 a mozda cak nekog nakeda,,,
mozemo se vozit starom rijeckom ima puno dugih zavoja i meni pasu,,, tam na kratkim ostrim zavojima ti sa sm me imas operes sam tak
dosta je 600 R kubika, ali supermoto, jednostavno je prespor, mislim, problem je u tome kaj mi je 100 - 130 dosadno a ak se tjeram preko toga to je previse za supermoto u komadu... on je za stisnut i pustit a ne drzat 160... i zato mi je to problem a stara cesta znas i sam kaj je... a ovo da, iz ds na rugvicu pa na autoput, 3 kn dode za auto a 4 za kombi... heh.. al opet ima jebanja po onoj jadnoj cesti do rugvice... i dulje je...
ugl da, moramo se mi skompat itd... hehe... mislim jadno je, druzim se sa 600 ljudi i svima a mi se znamo ovdje a ne i u moto svijetu a to je ajmo rec žalosno... heh...
i da, naravno da se da nac dobrih ljudi preko motora...
tak sam ja i do cure dosao... heheheh... sa supermoto foruma sam dosao do nje, tj sa foruma o motorima se nasli u stvarnom svijetu i eto, rezultat je da nemremo jedno bez drugog... hhehe
GhostRider napisao: pazi sam da ak ostanes bez motora da bu ona bez tebe mogla :mrgreen:
zezam se naravno, ljubav ne poznaje granice i u ljubavi se ne gleda na materijalne stvari, vjeru, rasu i sl! tak bi bar trebalo bit
pa sad smo bez motora i ja i ona, mislim, moj je kod mehanicara a njezin spava zimski san, pa i dalje prezivljavamo... hehehe...
ma ja hocu auto, al nebum se motora rjesio nema sanse, ak i ode ća, doći će jači...