motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"

Više
15 godina 8 mjeseci ago #34315 od rudlava
ma daj Nejo mi volimo kad ti nama pises, tako bi mogli svi malo o svojim hobijima (o sebi pisat) :)

Nejo nedaj se samo ti pisi...

Please Prijava to join the conversation.

Više
15 godina 8 mjeseci ago #34316 od rudlava

GhostRider napisao: e da ne zaboravim to sam vec htio odavno napisat. Ja sam se javno predstavio i napisao nesto o sebi i mojem hobacu... a sad bi mogli i vi ostali otvorit malo svoje teme i pisat o svojim hobijima pa makar to bilo i uzgajanje paprike u vrtu!! Trebamo cijenit raznolikost i ucit jedni od drugih!!!!

tako je..podrzavam te Nejo....ja cu prva otvorit post na CTN-u hihiih

Više
15 godina 8 mjeseci ago #34319 od crazy_chrisss
daj Nejo, pa shto si obrisao sve postove svoje ..... citamo mi , al neki mi neznamo kako je to vozit motor pa sam citamo ...doduse ja znam razbit Snuzu zmigavac na njegovom motoru pred punom birtijom :) ))

Više
15 godina 8 mjeseci ago #34321 od razor
Issss tek sam sad skuzio da si izbriso sve postove!! JOOJ! Natuko pogle kolko stranica "osobnog" posta i onda izbriso....zasto, Neo, crni Neo!?

Sto se tice hobija...mislimd a je moj vrlo jasan...CTN i EvE....ni priblizno slikovito kao ovo tvoje....iako mogo bi vas spamat sa ljepim skrinšotovima iz EvE-a :P

Više
15 godina 8 mjeseci ago #34329 od crazy_chrisss
al ima Neo pravo , znam ja kako mu je :) posto sam i ja "post-ao"startrek pa nitko ne zeli filozofirat , a to je tema koja se posebno pozdravlja ! :) mislim stvarno... hihihihi :P

Više
15 godina 8 mjeseci ago #34344 od razor
Ali zasto brisati!! Ljudi su citali...vidi se po broju pregleda posta....jooooj...idem pitat hosting dal imaju backup baze jer tako unakaziti sasvim doabr post...izbrisati povjest....to nevalja!

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.478 sekundi
Pokreće Kunena Forum