motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
15 godina 8 mjeseci ago #34263
od razor
Replied by razor on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
Tek sam sad skuzio ovaj zadnji post. Zakaj game over?
Please Prijava to join the conversation.
15 godina 8 mjeseci ago #34312
od ne0
Replied by ne0 on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
iskreno ne da mi se vise pisat! Mislim ne bi meni to bilo tesko ali mislim da iskreno vecinu ekipe na ovom forumu to opce ni ne zanima sto je meni sasvim razumljivo ljudi imaju druge hobie i poglede na zivot. Mozda im je ono fora procitat i to je to... a to sam vecinom i pisao samo da bi ljudi malo bolje upoznali mene i moj hobi i motoriste opcenito.
Trenutno igram travian na 4 servera, elessar1977 me zarazio s erepublikom, pratim 6 foruma di je tu jos COD iiii to je malo postalo sve tesko stic a da ne zapostavljam posao koji ne smijem i ostale obiteljske obaveze.
Trenutno igram travian na 4 servera, elessar1977 me zarazio s erepublikom, pratim 6 foruma di je tu jos COD iiii to je malo postalo sve tesko stic a da ne zapostavljam posao koji ne smijem i ostale obiteljske obaveze.
15 godina 8 mjeseci ago #34313
od ne0
Replied by ne0 on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
e da ne zaboravim to sam vec htio odavno napisat. Ja sam se javno predstavio i napisao nesto o sebi i mojem hobacu... a sad bi mogli i vi ostali otvorit malo svoje teme i pisat o svojim hobijima pa makar to bilo i uzgajanje paprike u vrtu!! Trebamo cijenit raznolikost i ucit jedni od drugih!!!!
15 godina 8 mjeseci ago #34314
od halle
Replied by halle on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
ja i dalje ne kuzim odreces se motora ili posta ili .....
pa dolazi proljece sad ce miris benzina u kosi itd kak to vec ide...
imat ces o cemu pisat slikat govorit itd... a mi ćitači cemo to i dalje vijerno citat i komentirat zanimljive postove...
sto se traviana tice mene ubise ko budalu na jedno m serveru a kamoli na 4...lol
pa dolazi proljece sad ce miris benzina u kosi itd kak to vec ide...
imat ces o cemu pisat slikat govorit itd... a mi ćitači cemo to i dalje vijerno citat i komentirat zanimljive postove...
sto se traviana tice mene ubise ko budalu na jedno m serveru a kamoli na 4...lol
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.548 sekundi