motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
- Tiha-Jeza
- Posjetitelj
14 godina 7 mjeseci ago #40472
od Tiha-Jeza
Replied by Tiha-Jeza on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
yao brate pa ukrao bih ti ga samo tako da sam blize hahaha... salim se ... kawa je majka svih motora... svaka cast...nadam se da cemo se vidjeti negdje i provozati zajedno... ali cim kupim nesto bolje jer s ovim sranjem sto ja imam mogu jedino gutat tvoj dim xD
Please Prijava to join the conversation.
14 godina 7 mjeseci ago #40475
od ne0
Bitno je druzenje, zajebancija, klopa i pivo :mrgreen: Ko sta vozi je manje bitno! Mozda se negdje sretnemo pa popijemo po koje pivo :thumleft:
Replied by ne0 on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
Tiha-Jeza napisao: yao brate pa ukrao bih ti ga samo tako da sam blize hahaha... salim se ... kawa je majka svih motora... svaka cast...nadam se da cemo se vidjeti negdje i provozati zajedno... ali cim kupim nesto bolje jer s ovim sranjem sto ja imam mogu jedino gutat tvoj dim xD
Bitno je druzenje, zajebancija, klopa i pivo :mrgreen: Ko sta vozi je manje bitno! Mozda se negdje sretnemo pa popijemo po koje pivo :thumleft:
14 godina 7 mjeseci ago #40476
od rudlava
Replied by rudlava on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
ovo je moja mrcina:
[attachment=0:gw7tcz0e]<!-- ia0 -->hello-kitty-motorcycle-5.jpg<!-- ia0 -->[/attachment:gw7tcz0e]
[attachment=0:gw7tcz0e]<!-- ia0 -->hello-kitty-motorcycle-5.jpg<!-- ia0 -->[/attachment:gw7tcz0e]
14 godina 7 mjeseci ago #40479
od Mr.Ti
Replied by Mr.Ti on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
krivu sliku si stavila, mislim da je ovo tvoj bajk :lol:
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.473 sekundi