motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"

Više
14 godina 6 mjeseci ago #40986 od ne0
Mene nema na filmicu al nema veze dobar je filmic :mrgreen: . Snimano 01.05.2010. subota, cesta stara Rijecka.

[youtube:nxk6uxcn]<object width="660" height="405"><param name="movie" value=" www.youtube.com/v/AY0DHnG58qI&hl=en_US&f...r2=0xcd311b&border=1 "> www.youtube.com/v/AY0DHnG58qI&hl=en_US&f...r2=0xcd311b&border=1 " type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="405">[/youtube:nxk6uxcn]

Inace su to puno zesce voznje ali taj decko koji ima tu kameru i koji snima je friski vozac. Shodno tome se onda svi moraju sporije vozit ako zele bit na filmicu a neki jednostavno to ne mogu. Jer kad ulovis jedan tempo onda je najbolje tako i drzat.

Please Prijava to join the conversation.

Više
14 godina 6 mjeseci ago #40989 od razor
Kaj vam nije bed jurcat po tim cestama sa hrpom rupa? Mene bi bilo strah cisto zbog drzanja ceste...onak u zavoju, nagnut, ides nekom malo vecom brzinom i puf rupa...

Više
14 godina 6 mjeseci ago #40990 od ne0
Paf rupa i nema te,, oooo da zna se i to dogodit. Cesta je zakrpana na 1001 stranu al nema nigdje neke tako velike rupe da bi pao, bar ja za sada nisam naisao. Cesta je dobra jer ima jako puno zavoja, zavoj na zavoju a promet je relativno slab jer vecina ide na autoput.

Puno veci problem su traktori i freze. U zavoju si nagnut na cca 100-150km/h a iza zavoja traktor, e to je nezgodna situacija! A kako bi se reklo to je sve lutrija, dosta decki je poginulo i nazalost ce ih dosta jos i poginut. Na toj cesti mi je poginuo prijatelj kod sela Tomici, u 4mj 2008.godine kad smo isli na grobnik.

Više
14 godina 6 mjeseci ago #40994 od mrgud
jebeno, a cesta je fakat zakrpa do rupe pa do zakrpe :mrgreen:

mess with the best, die like the rest

Više
14 godina 6 mjeseci ago #40995 od razor
Bog te mazo...fakat, traktori i freze...na to nisam ni mislio...to je koda se odjednom stvori zid ispred tebe jer je razlika u brzini izmedju tebe i njega ogromna...

Vi koda igrate ruski rulet...

Više
14 godina 6 mjeseci ago #41064 od mrgud
neo jesi tam ? :roll: www.index.hr/vijesti/clanak/prip ... 90314.aspx

mess with the best, die like the rest

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.433 sekundi
Pokreće Kunena Forum