Koje slušalice s mikrofonom?

Više
16 godina 8 mjeseci ago #25908 od dunavu
posto ti sad dolazi ljeto i vrucine najbolje zaboravi na zalmanice i druge sto ti prekrivaju uha...
ja sam vec prije negdje stavio link za ove Plantronics Audio 30 sluske koje su idealne za ljetne vrucine, a imaju i odlican mikrofon...

Please Prijava to join the conversation.

Više
16 godina 8 mjeseci ago #25909 od pisko
Replied by pisko on topic Koje slušalice s mikrofonom?
ma rofl... jos nisam cul da se slusalice za gamiming gledaju dal ce mi bit po ljeti vruce imat ih na usima ili ne.. ak mislis kupit slusalice za 20kn onda ti je bolje igrat bez zvuka nego sa takvim slusalicama ;)

[img
<br>

Više
16 godina 8 mjeseci ago #25910 od [ctn]sluzavy_cro
a jebga pisko lako vama u Prigorju tu kod nas po ljeti ko terminatoru u zadnjoj sceni, stvarno ti se uši usmrde za pola sata.

Više
Više
16 godina 8 mjeseci ago #25912 od loklar
Mislim da &#263;u kupiti ove
www.links.hr/index.php?option=ar ... 00.506.096
ili ove
links.hr/index.php?option=artikl ... 00.506.102

Oj rakijo rako, ja te volim jako
A ti mene rako, u jarak polako.

Više
16 godina 8 mjeseci ago #25913 od razor
Replied by razor on topic Koje slušalice s mikrofonom?
Ove druge sam ja omo dosta vremena (il bar nekui slican model). Posluzile su me stvarno dobro sve dok ih nisam cisto slucajno odvalio nogom od kompa (fala bogu, pukle one a ne ulaz na kompu).

Sto se Zalmanica tice, Pissko, ti si u prafu...samo zaboravljas da mi nismo PRO gejmeri :D
Mislim, daleko od toga da kazem da Loki nije pro..naravno da je pro..samo u nekim drugim sferama gejminga kao sto su tamanjenje rakije, tamanjenje kulena i slicne discipline, koje mu zasigurno idu vrlod obro :D

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.378 sekundi
Pokreće Kunena Forum