Koje slušalice s mikrofonom?

Više
16 godina 8 mjeseci ago #25896 od pisko
Replied by pisko on topic Koje slušalice s mikrofonom?
Po cemu ti ne preporucas 5.1 slusalice za AA?? dal si ga kad igral i dal znas da se bass ne koristi u AA? lol

[img
<br>

Please Prijava to join the conversation.

Više
16 godina 8 mjeseci ago #25897 od Mr.Ti
Replied by Mr.Ti on topic Koje slušalice s mikrofonom?
AA sam igrao malo, a ne kazem da ne preporucam surround za AA nego uopce...Neznam mozda u dosta visim cjenovnim razredima ima i nesto dobro od surround sluski, ali sve ove do mozda 100 eura i koje su eventualno dobavljive kod nas su dobile relativno lose ocjene na reviewima. Procitao sam ih hrpu i uglanom se svi slazu da ih prosjecne normalne sluske pojedu u kvaliteti zvuka.... (neznam, mozda samo ako igras samo igre, odnosno AA bi bile i ok). Pri tome mislim na one Sharkoonice iz linksa, Zalmanice isto i imaju jos neke Razer-ice.

Više
16 godina 8 mjeseci ago #25898 od razor
Replied by razor on topic Koje slušalice s mikrofonom?
Ma Zalmanice su dobre...stvarno dobre, narocito u AA gdje je 3d zvuk BITAN (nevjerojatno bitan)....ALI....iz mog osobnog iskustva ali i iz iskustva dosta ljudi koje poznam, Zalmanice imaju tendfenciju odlemljivanja razno raznih zicica, pucanja zica i sl. Ekipi su crkavale na sto i jedan nacin, a nesto sto kosta kao sto kostaju Zalme, stvarno nebi terbalo crkavati tim tempom.

Za ove ostale neznam...Ja sam sa onih slusalica od 15kn, preso na Zalmanice, pa se vratio na ove od 35kn :D

Više
16 godina 8 mjeseci ago #25899 od loklar
Khm... sve nabrojano je preko 150kn. Ove bez mikrofona 0 bodova. Za sada su mi ove jeftinije psihove najbliže. Ajmo još koju pametnu da &#269;ujem, ali do 150. :D

Tnx!

Oj rakijo rako, ja te volim jako
A ti mene rako, u jarak polako.

Više
16 godina 8 mjeseci ago #25900 od stagger_lee
prodam ti ja moje stare zalmanice za 150kn ionako ih trenutno ne koristim :)

nije se nijedna žica odlemila samo su se malo ofucale one spužvice oko uha

PUSH THE BUTTON!!!

Više
16 godina 8 mjeseci ago #25901 od pisko
Replied by pisko on topic Koje slušalice s mikrofonom?
Ja zalmanice imam 2 godine.. i samo jednom mi se dogodilo da mi je zicica pukla jer sam par puta cuknul za kabel s nogom i potegnul ih na pod.. od jeftinjare nema boljih sluski za AA... a kolko znam loki igra AA vise nego kaj bu slusal mjuzu na slusalice :)

loki kupi ove od staggy-a za 150kn, nebus pozalil ;)

[img
<br>

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.424 sekundi
Pokreće Kunena Forum