Koje slušalice s mikrofonom?
16 godina 8 mjeseci ago #25928
od ne0
Replied by ne0 on topic Koje slušalice s mikrofonom?
ajd da sam i ja u necemu najbolji sad bi to izbrisao jer je sluzavy napisao u novom topicu al glupo mi je jer ljudi nece znat u cemu sam najbolji 8*)
Please Prijava to join the conversation.
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
16 godina 8 mjeseci ago #25930
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic Koje slušalice s mikrofonom?
e je, al se Sljuzavi potrudio to vratiti na pravi put
16 godina 8 mjeseci ago #25931
od rudlava
Replied by rudlava on topic Koje slušalice s mikrofonom?
neo dodes jedan dan k nama, jer i mi susimo meso, imamo pusnicu , a i blizu smo ti
16 godina 8 mjeseci ago #25932
od ne0
Dogovoreno, jednom prilikom cete mi morat to pokazat da vidim ja to malo pozornije...Rudlava napisao: neo dodes jedan dan k nama, jer i mi susimo meso, imamo pusnicu , a i blizu smo ti
- sanader
- Posjetitelj
16 godina 7 mjeseci ago #26072
od sanader
Replied by sanader on topic Koje slušalice s mikrofonom?
ja nikako na zelenu granu sa zvukom na kompu... jucer usisavo prasinu u kompu (proljetno ciscenje ) i nakon toga mi zvucna kartica ne radi
ne da sam prbao sve moguće poduzeti da se vrati zvuk nego se vise ne mogu sjetit kaj sam napravio sve na kompu da se vrati
znam da ovo nije blog, a nisam ni ja bloger al di da istresem jad prouzrocen zvukom
ne da sam prbao sve moguće poduzeti da se vrati zvuk nego se vise ne mogu sjetit kaj sam napravio sve na kompu da se vrati
znam da ovo nije blog, a nisam ni ja bloger al di da istresem jad prouzrocen zvukom
16 godina 7 mjeseci ago #26075
od ne0
Ti ili ga uopce ne pises po forumu ili kad ga pises onda se javljas u svim temama osim "Topic LINKS" koliko ces tek na TS.u onda blebetat :lol: moras sve nadoknaditi sta si igrao a nisi pricao...
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.412 sekundi