Koje slušalice s mikrofonom?
16 godina 8 mjeseci ago #25920
od razor
Replied by razor on topic Koje slušalice s mikrofonom?
Ok, ovoje prevrsilo svaku mjeru!
Stavrno...nemoze to tako. Tu nam se mase kulenima i kobasama non stop! Sto je previse je previse!
Tako i onako smo imali u par prilika inicijativu da krenemo put slavonije....ovo izazivanje je sad to samo zacementiralo!
Stavrno...nemoze to tako. Tu nam se mase kulenima i kobasama non stop! Sto je previse je previse!
Tako i onako smo imali u par prilika inicijativu da krenemo put slavonije....ovo izazivanje je sad to samo zacementiralo!
Please Prijava to join the conversation.
16 godina 8 mjeseci ago #25921
od mrgud
potpis :twisted:
mess with the best, die like the rest
Replied by mrgud on topic Koje slušalice s mikrofonom?
Razor napisao: Ok, ovoje prevrsilo svaku mjeru!
potpis :twisted:
mess with the best, die like the rest
16 godina 8 mjeseci ago #25922
od rudlava
Replied by rudlava on topic Koje slušalice s mikrofonom?
kad dodem ima da me ceka sve one obecane cokolade i naravno koji CIJELI kule za doma
16 godina 8 mjeseci ago #25923
od dunavu
za tebe se uvjek nadje cokolade
Replied by dunavu on topic Koje slušalice s mikrofonom?
Rudlava napisao: kad dodem ima da me ceka sve one obecane cokolade
za tebe se uvjek nadje cokolade
16 godina 8 mjeseci ago #25924
od ne0
Replied by ne0 on topic Koje slušalice s mikrofonom?
Vidim i sluzavy i lokar imaju istkustva
Pa ako bi netko bio voljan ukratko napisati postupak susenja mesa. Ja imam zelju jednog dana raditi svoje domace kobase al jos moram zazidat iza kuce pusnicu 8*)
Uglavnom kako se to susi?
iskljucivo na dimu? to ga lozite svaki dan ili? na kojoj visini vise kobase od lozista? i kakvo drvo koristite? panjeve? koliko se dugo susi?
znam da sam OFF al nadam se da je lokar vec kupio slusalice i mic
Pa ako bi netko bio voljan ukratko napisati postupak susenja mesa. Ja imam zelju jednog dana raditi svoje domace kobase al jos moram zazidat iza kuce pusnicu 8*)
Uglavnom kako se to susi?
iskljucivo na dimu? to ga lozite svaki dan ili? na kojoj visini vise kobase od lozista? i kakvo drvo koristite? panjeve? koliko se dugo susi?
znam da sam OFF al nadam se da je lokar vec kupio slusalice i mic
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.438 sekundi