Majice
16 godina 4 mjeseci ago #27724
od ne0
e sad ne bi ni meni bilo problem napravit maju... al nije glupo sad da imamo svi razlicite maje s razlicitim slovima bez obzira sto isto pise na njima??? ajde kad netko radi nek napravi za sve jebemu pa nece sada svatko posebno radit i imat cemo svi razlicito...
Please Prijava to join the conversation.
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
16 godina 3 mjeseci ago #27837
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic Majice
lol necete vjerovat na benzi u stonu sam sreo nekog USOS-a iz Maribora zaboravih mu nick, al imadeh majicu.
Tip je pravi slovenac štrkljav i glup, al bar me pozdravijo i pitao što ne igramo AA više.
A vec sam spominjao da sam maju napravio zbog susreta sa južnim djelom klana.
Tip je pravi slovenac štrkljav i glup, al bar me pozdravijo i pitao što ne igramo AA više.
16 godina 3 mjeseci ago #27852
od ne0
komadi?cehinje?
divno i tata bi sine :mrgreen:
da si se pohvalio s nekom slovenkom oK al ovako 0 bodova :lol:
znaci na moru je bilo fino? bojica?[CTN]Sluzavy_CRO napisao: lol necete vjerovat na benzi u stonu sam sreo nekog USOS-a iz Maribora zaboravih mu nick, al imadeh majicu.
komadi?cehinje?
divno i tata bi sine :mrgreen:
da si se pohvalio s nekom slovenkom oK al ovako 0 bodova :lol:
- faken_brokva
- Platinski korisnik
Less
Više
16 godina 3 mjeseci ago #27862
od faken_brokva
Replied by faken_brokva on topic Majice
pa strkljavi slavonac je kodni naziv za... turbokvalitetnu madjaricu ko od kamena isklesanu.
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
16 godina 3 mjeseci ago #27974
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic Majice
Rejzore svršavaj s onim , mislim da imamo dobar deal.
Naime tip ima radnju sa vezom i sa tiskom, ima i airbrush al to je preskupo.
Ugl malko smo razgovarali oko 50 maji bi koštalo s njegovom majom (190 gr) oko 80 kn top. Kada vidi pripremu i kad se izjasnimo što sve želimo reći će konačnu cijenu.
Razgovarali smo varijanti malog područja izvezenog i par tiskanja po maji, rekao je da ne bi trebalo prelaziti 80 kn, a da bi moglo biti mnogo jevtinije.
I da lakše mu je radit s vektorima nego s JPG.(korel preferira)
Raster u vezu je ružan malko sam gledio, jedino ako se nabavi poseban konac koji je u nijansi.
Naime tip ima radnju sa vezom i sa tiskom, ima i airbrush al to je preskupo.
Ugl malko smo razgovarali oko 50 maji bi koštalo s njegovom majom (190 gr) oko 80 kn top. Kada vidi pripremu i kad se izjasnimo što sve želimo reći će konačnu cijenu.
Razgovarali smo varijanti malog područja izvezenog i par tiskanja po maji, rekao je da ne bi trebalo prelaziti 80 kn, a da bi moglo biti mnogo jevtinije.
I da lakše mu je radit s vektorima nego s JPG.(korel preferira)
Raster u vezu je ružan malko sam gledio, jedino ako se nabavi poseban konac koji je u nijansi.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.458 sekundi