Majice

Više
16 godina 4 mjeseci ago #27506 od razor
Replied by razor on topic Majice
Bojim se da to od sluzavog nisu 2 boje vec njih jako jako puno, jer se gradijent sastoji od puno nijansi sive, a svaka nijansa se gleda kao zasebna boja.
Takvo sta je nemoguce dobiti sitotiskom.

Ako zelimo nesto takvo, mroat cemo, tj morat ce tiskara stavljat "naljepnice" na majce (one sto se "ljepe" sa glacalima i sl.).
Ako se ne varam, an cjeniku od ovih sto si stavio link, to spada pod zadnju rubriku: FLOCK TISAK LOGOTIPA

Kako tamo kaze, to je: 30kn na bijelu ili 50 na tamnu majcu. Samim time cijena nazalost opet raste, jer bi isle 4 naljepnice (naprijed, nazad, i 2 ramena), a oni naplacuju tih 30kn po maljepnici.

Kako god...ajmo prvo dobit dizajn pa onda to poslat njima pa nek nam bace neku ponudu.

Please Prijava to join the conversation.

Više
16 godina 4 mjeseci ago #27507 od dunavu
Replied by dunavu on topic Majice
zar tu nisu onda samo crna i bjela boja i mjesanjem te dvije se dobiju one varijante sive?

Više
16 godina 4 mjeseci ago #27508 od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic Majice
mislim da je Razor u pravu ovo je tek na pola i sve je u gradijentu Sive crne i zelene. To sa naljama nije loše za nas, al za furešte bi trebali nešto slično malo skuplje i bar 200 kom, jer niko nije zaradio na 30 majica ni za kavu.

Više
16 godina 4 mjeseci ago #27509 od stagger_lee
Replied by stagger_lee on topic Majice
Vi stvarno mislite da ćete uspjeti prodati 200tinjak majica sa COD motivima u hrvatskoj?? 8O

PUSH THE BUTTON!!!

Više
16 godina 4 mjeseci ago #27510 od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic Majice
pa zaboravljas da ce u rvatskoj ljetovati 2.000 malih čeha i 500 poljaka, koji ce razgrabiti tu robu.

Više
16 godina 4 mjeseci ago #27511 od razor
Replied by razor on topic Majice

dunavu napisao: zar tu nisu onda samo crna i bjela boja i mjesanjem te dvije se dobiju one varijante sive?

Da, al oni naplacuju "pripremu" (mjesanje" boje. Svaku pojedinu nijansu moraju nanositi posebno (gledo sam kako se radi sittisak) i posao nije lagan.
Doslovce se gleda svaka nijansa kao zasebna boja.

Sto se gradijenta izmedju dvije boje tice, raspitat cu se sutra na poslu, al cini mi se da se svaka nijansa boje gleda kao zasebna boja.

@Staggy
Sto se prodaje tice, stavrno neznam. No ja sam prije ni tjedan dana prodao jedan item iz Eve-a tipu tu iz zagreba za 400kn, a i taj isti mi placa mjesecno 70kn za pretplatu koju j anabavljam sa ingame parama (koju da je imalos posoban, moze is am zaradit/platit), tako da ono...sve je moguce.

U marketing i prodaju se ne kuzim pisljive sljive i tu se sigurno necu mjesati.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.666 sekundi
Pokreće Kunena Forum