Majice

Više
16 godina 4 mjeseci ago #27512 od dunavu
Replied by dunavu on topic Majice

Razor napisao: lagan.
Doslovce se gleda svaka nijansa kao zasebna boja.

nisam siguran bas u to, koliko se ja kuzim ima max 4 boje cijim mjesanjem dobijes cijeli spektar boja, nesto kao i toner u printeru...i ako koristis sve boje placas te 4 boje (ko uostalom i na onoj stranici max 4 boje)...

Please Prijava to join the conversation.

Više
16 godina 4 mjeseci ago #27513 od stagger_lee
Replied by stagger_lee on topic Majice

Razor napisao:
@Staggy
Sto se prodaje tice, stavrno neznam. No ja sam prije ni tjedan dana prodao jedan item iz Eve-a tipu tu iz zagreba za 400kn, a i taj isti mi placa mjesecno 70kn za pretplatu koju j anabavljam sa ingame parama (koju da je imalos posoban, moze is am zaradit/platit), tako da ono...sve je moguce.

U marketing i prodaju se ne kuzim pisljive sljive i tu se sigurno necu mjesati.

ne kažem ja da se neće naći nitko da to kupi ali ne vjerujem da ćete pronaći dovoljno kupaca. Premalo je ciljano tržište, samo igrači cod/AA koji će nekako doći na ovaj forum (koliko uopće ima posjetitelja?) i od toga samo mali broj njih koji bi uopće nosili majicu sa oznakom neke igrice i koji bi plaćali to preko neta.
Što se tiče majica za članove klana ta mi se ideja sviđa, ali što se tiče zarade na majicama mislim da ćete uložiti previše truda i svog vremena a da na kraju nećete puno profitirati od toga.

Opet to je samo moje mišljenje, Poduzetnički duh mi nikad nije bio jača strana i ispričavam se ako vam kvarim abavu mojim pesimističkim stavovima

PUSH THE BUTTON!!!

Više
16 godina 4 mjeseci ago #27518 od razor
Replied by razor on topic Majice
Naime, tocno je onako kako sam i mislio
Svaka "nijansa" je boja za sebe.

No nije da se "gradient" nemoze napraviti. Da ne serem previse, evo kako iugleda priprema za majcu sa 3 boje (ta neka nijansa zelene, nijansa sive i bijela u kojoj se fejka gradient iz zelene u crvenu (za srvenu se sluzi boja majce pa to ne ulazi pod "broj boja".
dump.digitaldreamshosting.com/Majica_tisak.pdf
Primjer je najjednostavniji moguc cisto da vidite o cemu se tu radi.
Naravno, da je taj tko je radio pripremu imao vremena mogao je gradient napraviti puno bolje (vise tocaka razlicite velicine) no po ovome cete vidjeti da su to ustvari stvarno 3 boje a da se gradient dobiva "rupama".
Problem je naravno sto taj gradient nemoze ni priblizno biti "kvlaitetan" kao ovaj na logu i to nikako nebi izgledalo dobro.

Ako zelimo "autentican" logo, onda cemo morati ljepiti naljepnice.

Nisma ni za ni protiv naljepnica...cisto dajem informacije da znate s cim mozete racunati.

Više
16 godina 4 mjeseci ago #27519 od dunavu
A zasto nebi to napravili u 1 boji (bjela majica i siva slova ili nes tako)? Kao sto je Sluzavy stavio primjer na onim majicama?

Više
16 godina 4 mjeseci ago #27520 od razor
Replied by razor on topic Majice
Pa to sam i mislio. Ako procitas jedan od mojih prvih replay-ova koje sam napisao nakon sto je sluzavy napravio prijedlog, je taj da se to skreše na 1-2 boje.

Mislim opcija imamo razno raznih. Neke su skuplje, neke jeftinije, neke kvalitetnije, neke manje kvalitetnije.
Jos samo da dobijemo prijedlog ili dva pa da imamo i o cemu pricati.

Više
16 godina 4 mjeseci ago #27522 od dunavu

Razor napisao: Dunave, tvoja ideja bi bila sjajna, al bi bila i ekstermno skupa.

Evo primjer sa tog cijenika na koj si linka-o.

Ako uzmemo 51 komad, sto je prva iole normalna cijena, racunalo bi se sljedece:

4 boje = 24x51 = 1224kn za jedan motiv na jednom mjestu. U tvom prijedlogu su 4 motiva pa je i sams cijena 4x veca ilitiga: 4896kn za 51 majcu, ilitiga, 96kn po majci.

Cijena ove moje ideje s jednom bojom bi iznosila 38 kn po komadu. U to je uracunato samo majica s tiskom (ne znam dal se jos sta placa). Kad sam je napiso nisam ni mislio da nam treba vise od jedne boje ako cemo stavit samo tekst sto je bio i moj prijedlog.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.524 sekundi
Pokreće Kunena Forum