- Zahvala primljena: 2
Veseli, Timer28 i ostali
- blackhawk
- Posjetitelj
19 godina 4 mjeseci ago #6568
od blackhawk
Nabavit ću je samo zbog tog critical errora...nisam ga još imao na 2.4 pa malo prifalio... :lol:
Replied by blackhawk on topic Veseli, Timer28 i ostali
Razor napisao:
4. E da....3. je trebalo bit zadnje al moram i ovo rec....ima i nesto poput Critical Errora!! HOOAH! Nije standardan critical error ko u AA, nego se igra zgasi i pojavi se onaj Debug prozorcic Siguran sam da smo ga svi vidjeli negdje i da ga neterba posebno opisivati.
Nabavit ću je samo zbog tog critical errora...nisam ga još imao na 2.4 pa malo prifalio... :lol:
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 4 mjeseci ago #6574
od blento
Replied by blento on topic Veseli, Timer28 i ostali
cujem da niti ne radi na 4200.tki....pa bih sad morao nabavljati novu graficku zbog te igre....mo sis mislit..
- {=l.p=}_timer28
- Posjetitelj
19 godina 4 mjeseci ago #6575
od {=l.p=}_timer28
Replied by {=l.p=}_timer28 on topic Veseli, Timer28 i ostali
Ovak (ps. ovo nije obrana BF2 niti napad na AA) ali svi smo vidjeli i još uvjek viđamo (sve više i više) #Critical Errora# u AA..ali Razore..sory ja nisam to doživio u BF2..bio sam samo kikan sa servera jer nisam htjeo van iz heliča. 2. igra je za zabavu..a isto tako da mi je vidjeti jednog tipa koji nije popizdijo kada je ispucao (kao ja recimo) cjeli sanžer RPK u tipa..a tip se u miru okrene i HS :evil: :evil: nemoj mi s** da ti se to nije desilo. Isto tako nečemo o realnosti u AA i njegovim sve češčim bugovima..od ove igre ne očekuješ ništa drugo nego zajebanciju..a ne kao kod AA..tamo (koliko god mi glumili) nema više zajebancije..nak mi netko izbroji sanžere koje promjeni toku igre..imaš ih koliko imaš metaka!!!???!!!?? Logika i realnost = 0 Jebote..treba ti bicepsi i tricepsi i još neznam di cipsi. :lol: :lol: da nosiš toliko sanžera..+ ruksak na leđima...i eventualno RPG :lol: :lol: igru Razore nemožeš uspoređivati...jedna je za zajebanciju a druga je za simulaciju bojišta..i to je to.BF2=zajebancija,opuštanje...zeka peka (pogotovo sa heličim :lol: :lol: ) AA="realne" situacije u modernom vojskovanju :lol:
- [ctn]pazimetak
- Posjetitelj
19 godina 4 mjeseci ago #6576
od [ctn]pazimetak
Replied by [ctn]pazimetak on topic Veseli, Timer28 i ostali
haha timer jesi puka... oni nose opreme tezine od 40kg ... a nas koliko sanžer tezi.. ??? 5+1 u pusci ... je tocno i realno... nisi ni svjestan da prsluk tezi 10 do 20 kgk g ???? jer u sebi ima 2 zeljezne oplate ... (to si moga vidit u black hawk down...)
anyway ... BF2 je totalna katastrofa.. razocara san se ne u tom sta ima bugova i sta jebe u svih 16 ...nego u onom najavljivanju penetration modea ... a jebemu misa ja s tenkom nemogu kroz vrata pucat... toliko o najavama... malo su se preracunali a i ja san puno ocekiva nakon BF:V-a ...
a to sta si sad reka za RPK ... e jebiga dogodilo mi se danas 2 puta lol :oops: ... anywaaayyy samo da nabacimo prepirku postam ... amo zivo zivo zivo
anyway ... BF2 je totalna katastrofa.. razocara san se ne u tom sta ima bugova i sta jebe u svih 16 ...nego u onom najavljivanju penetration modea ... a jebemu misa ja s tenkom nemogu kroz vrata pucat... toliko o najavama... malo su se preracunali a i ja san puno ocekiva nakon BF:V-a ...
a to sta si sad reka za RPK ... e jebiga dogodilo mi se danas 2 puta lol :oops: ... anywaaayyy samo da nabacimo prepirku postam ... amo zivo zivo zivo
- {=l.p=}_timer28
- Posjetitelj
19 godina 4 mjeseci ago - 19 godina 4 mjeseci ago #6578
od {=l.p=}_timer28
Replied by {=l.p=}_timer28 on topic Veseli, Timer28 i ostali
e pazi metak :lol: znam koliko teži puni sanžer od kališa..
..kaj je to papovka??..i isto tako znam koliko teži cjeli prsluk sa "željezom" koji se BTW ne koriste SF baš zbog težine nego modrniji prsluci od kavlera...koji sam osobno nosio jer sam služio vojsku i nosio ruksak od 40 kg..tako da znam o čemu govorim. Prije svega u borbu nikada ne nosiš ...pogotovo ne u ovakvim misijama di rushas ruksak od 40 kg..nego bojnu torbicu sa gasmaskom,dodatnom municijiom,..a ne punu bojnu opremu..pa da mi je vidjeti tebe kakao rushas pod punom bojnom opremom koja iznosi do 60 kg. Ok..sory malo sam se užario (piva više) ..ali nisam klinac koji nije bio u vojsci i koji nezna kaj znači puna bojna oprema. Što se tiče BHD filma..jesam gledao sam..i a pošto si ga i ti onda znaš kronološki kada se je to desil...tj. dešavalo. I kao što sam rekao..BF2 je meni osobno zabavna..i ništa više ni manje nisam očekivao..štoviše..par nas ubada originale..samo da neku štelu nađemo za jeftinelku. Nemoj te me sada napadati ako sam kaj krivo rekao..ali igre gledam objektivno.Pice and love..with guns in hands :lol: :lol: :lol:5+1 u pusci
Last edit: 19 godina 4 mjeseci ago by {=l.p=}_timer28.
- unn4m3d
- Posjetitelj
19 godina 4 mjeseci ago #6579
od unn4m3d
:mrgreen:
Replied by unn4m3d on topic Veseli, Timer28 i ostali
=BJES=_Timer28 napisao: ..ali nisam klinac koji nije bio u vojsci i koji nezna kaj znači puna bojna oprema.
:mrgreen:
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.709 sekundi