Veseli, Timer28 i ostali

Više
19 godina 4 mjeseci ago #6619 od razor
Replied by razor on topic Veseli, Timer28 i ostali
Trebali bi ona dat njima svakom po 1 metak pa bi imali i viska :D To je prava taktika :D

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 3 mjeseci ago #6631 od blento
Replied by blento on topic Veseli, Timer28 i ostali

[CTN]Flea_Cro napisao:

PaziMetak napisao:
ti bi nekog posla u bitku s 90 metaka ??? i bas bi se onda rasipali sa covering fireon da imaju 90 metaka... loooool...

On je brijal na onaj film enemy at the gates kad su rusi slali svoje vojnike sa pusko i 4 metka!! :lol: :lol:

ma meni se cini da je to glupost....to je samo ona propaganda.."mi gloli i nenaoruzani..svojom hrabroscu pobili milijun do zuba naoruzanih i odlicno uvjezbanih nacistickih koljaca".. ;)

Više
19 godina 3 mjeseci ago #6772 od dax
Replied by dax on topic Veseli, Timer28 i ostali
Evo i ja probah BF2. Mogu nažalost reći da nije ispunila moja očekivanja.
Neprijatelja jedva da možeš razlikovati od svog komrada, helikopter i neka druga vozila je ultra teško vozit, često se ne zna tko tu koga, a ni tko tebe :D no pohvalno je barem respawnanje i izbor oružja. Ostalo, hm ajd dobro je, valjda se treba naviknuti - ipak sumnjam da ću izdvojit 350 kn za kupnju igrice.
Može se reći da je AA okrnjena simulacija, a BF2 ipak cjelokupna "arkada" :lol:

I torture and kill young turtles.

• {=l.p=}_timer28
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #6820 od {=l.p=}_timer28
Replied by {=l.p=}_timer28 on topic Veseli, Timer28 i ostali

Blento napisao:

=BJES=_Timer28 napisao: ..kaj je to papovka??..

eeee stariiiiiiiii pa kako ne znas to?...ajmeeeeee....papovka...legendarna puska... :lol: :lol: :lol: .

E fakat se ispricavam..kasnije sam se sjetio kaj je papovka..štoviše u vojsci smo sa njom pucali sa manevarskim a i tromblonom :lol:
evo imao sam priliku držati Švicarsku varijantu 5+1 :lol: :lol:

Na tako nešta sam ja mislio. No uglavnom..ja se slažem da je BF2 arkada ..i i sto tako da AA okrnjena simulacija..i evo još jedna ispravka krivog navoda :lol: :lol:

ti bi nekog posla u bitku s 90 metaka ??? i bas bi se onda rasipali sa covering fireon da imaju 90 metaka.

Neznam od kuda ti ta informacija..ali koliko ja znam 6x30=180 a ne 90 :lol: :lol:

No još jednom ponavljam ..niti napadam AA niti branim BF2...svatko ima pravo na svoje mišljenje i ja svačije poštujem... Pozdrav

• [ctn]pazimetak
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #6823 od [ctn]pazimetak
Replied by [ctn]pazimetak on topic Veseli, Timer28 i ostali

Neznam od kuda ti ta informacija..ali koliko ja znam 6x30=180 a ne 90

ma daj ... ja san prica o battlefieldu i "realnosti" o kojoj ti govoris... a mislim da imas 120 metaka tamo ... 30 + 3 punjenja tako da san reka ono cca... anyway ne branim AA al previse san ocekiva od BF2 pa mi sad i nije nesto...

ajde uzivaj :)

P.S. pazi di ides s tim puskama da nebi bilo rata :lol:

• =bjes=_prema_tnt
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #6826 od =bjes=_prema_tnt
Replied by =bjes=_prema_tnt on topic Veseli, Timer28 i ostali
LJudi malo ste zabrijali sa prepirkama :D :wink: , odite samo na tracker BTFa i AA i vidite koliko ekipe igra koju igru i sve ce vam biti jasno :P

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.419 sekundi
Pokreće Kunena Forum