Veseli, Timer28 i ostali
Please Prijava to join the conversation.
No problem kod BF2 je sad što traži puno. CPU 1,5, 512MB RAM i jaka grafulja (nekih ATI 9500 sigurno) je MINIMUM! A toliko ja baš imam...
Nego, nek oni koji su igrali kažu da li se performanse mogu štimati /recimo, reza na 800*600 i to?
I torture and kill young turtles.
Sto se tice realnosti, AA je daleko naprijed. Nisam rekoa da je 100% realna. To je prakticki nemoguce.
A i sto se tice close combata u pravom zivotu, tu se varas. Adrenalin zna biti zajebana stvar + prvi metak ne ubija uvjek + ima ljudi koji su prezivjeli i par metaka s tim da su ostali prisebni i spasili si zivu glavu (primjer moj pradjed koj je iz drugog svjetskog rata dosao doma sa 5 metaka u tijelu, i tamo su mu ostali do kraja zivota). Sve u svemu, vrlo je moguce, da bi ti se i u pravom ratu dogodilo da ispucas sanzer od 30 metaka a da ne pogodis kurca. Strah, adrenalin i puno drugih stvari, koje ti se mogu desiti u borbi mogu te kostat glave. Ne kazem da se to dogada svima (ponajmanje profesionalnim vojnicima) al svakome se moze dogoditi da se "smrzne".
Sve u svemu, u AA terba dosta toga popraviti sto se tice realnosti, al usporedujuci sa drugim igrama, daleko je na vrhu.
E da....i sto se tice bugova (svi pricaju o njima u AA) BF2 nije nikakav cistunac. Ima ih hrpa, ali koliko mi se cini manje utjecu na igru zbog broja ljudi koji su online.
- [ctn]pazimetak
- Posjetitelj
=BJES=_Timer28 napisao: Ovako ču ti reči dax..igra je j*** zabavna kada igraju 2 ili više (što više tim bolje) na istom serveru preko TS ( a imaš opciju in game talk) mi se več cijeli tjedan zajebavamo sa BF..i odlična nam je..što se tiče realnosti ..da pucanje/ubijanje..te može iživcirati...ali isto tako nema ruhanja :lol: :lol: ako se zaletiš sa T80 bez podpore..brzo te sjebu :lol: :lol: Igru predlažem svatkome da je proba..nam je zabavna..čak malo i zarazna..jer sam baš jučer do 5 igrao
ja se ne slazen s tobon... ja iman BF 1942 original i BF:V ... BF 2 ne nudi nista novo.. odnosno samo je unaprijedjen graficki .. izgleda ko DC mod ... i igra ima kisu bugova... nakon onog demoa nebi je kupia za sve pare na svitu.. a s prvim patchem nisan zna ocu li se smijat ili sta totalna koma .. oni popravljaju LMB rebind crash .. a imaju 300 drugih stvari
Ukratko, isprobajte i vidjet cete da AA i nije tako los kako ste mislili.
Igra je FUL ZABAVNA, i preporucam je svakome tko se zeli fakat zabavit, al to je to. Zabavis se nakratko i onda ti odjednom dode zelja da igras CAR ili most
Zasto? Evo par stvari koje sam primjetio nabrzaka.
1. Close combat: ja rokam po tipu (offline...znaci nije lag), tip roka po meni. Ja ispucam 30, on ispuca valjda isto tolko. Reloadamo. Pa jos 30....pa jos. I vec kad mi je ponestajalo metaka (sve se desava na medusobnoj udaljenosti od mozda kojih 5 metara) dode mi njegov tekn (da tenk) s ledja i zgazi me
Ista stvar se dogada i online. Uspio sam prezivjeti toliko metaka da bi u AA bio mrtav vec 110 puta.
2. Sniper. (online) Dodem tipu s ledja, na cca. pol metra. On lezi i ceka moj tenk da naidje. Ja digne snipe, opalim posred cela, kad ono nista. On i dalje mirno lezi i ceka. Ja opalim jos jednom i tip mrtav! Reko sam sebi...uf...neki teski lag. Idem dalje. Slicna situacija. Pucam, on jos uvjek ziv. Skakucem okolo ko zec (prije skakavac jer mozes skocit ful visoko), pucam ponovo on pada. WTF?!? 2 metka da se ubije nekog?!?
3. Jos hrpa stvari.....od situacija gdje pokraj mene rokne tenkovska i ja prezivim (nije da se bunim), pa do toga da je preciznos odredenih oruzja nevjerojatno mala.
4. E da....3. je trebalo bit zadnje al moram i ovo rec....ima i nesto poput Critical Errora!! HOOAH! Nije standardan critical error ko u AA, nego se igra zgasi i pojavi se onaj Debug prozorcic Siguran sam da smo ga svi vidjeli negdje i da ga neterba posebno opisivati.
- [ctn]pazimetak
- Posjetitelj