- Zahvala primljena: 2
Veseli, Timer28 i ostali
- [ctn]pazimetak
- Posjetitelj
19 godina 4 mjeseci ago #6581
od [ctn]pazimetak
Replied by [ctn]pazimetak on topic Veseli, Timer28 i ostali
je istina nisan bia u vojsci .. al to da nisan nosia tu opremu se varash... znan sam rastavit i sastavit kalas cak iman jednog lol ... al nevalja .. neispravan jos od domovinskog kad ga je stari dobia :x
ti bi nekog posla u bitku s 90 metaka ??? i bas bi se onda rasipali sa covering fireon da imaju 90 metaka... loooool...
anyway back na temu .. AA je bolji od BF2 ...
na BF2 ako zelis server mozes uzet samo preko EA-a ... e a ako koga zanimaju cijene nek pogleda .. da nebi ispalo da ja lazen teski monopol.. + igra lagira masu .. gore od americasa
ti bi nekog posla u bitku s 90 metaka ??? i bas bi se onda rasipali sa covering fireon da imaju 90 metaka... loooool...
anyway back na temu .. AA je bolji od BF2 ...
na BF2 ako zelis server mozes uzet samo preko EA-a ... e a ako koga zanimaju cijene nek pogleda .. da nebi ispalo da ja lazen teski monopol.. + igra lagira masu .. gore od americasa
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 4 mjeseci ago #6582
od blento
eeee stariiiiiiiii pa kako ne znas to?...ajmeeeeee....papovka...legendarna puska... :lol: :lol: :lol: ..mislim da imas 13 godina jos bi razumio...al ovakooooo...... :lol: :lol: ...dobro da nisi u CTN-u... ..
od sad ko zeli uci u CTN klan mora znati sto je to PAPOVKA i VINKL!... :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
Replied by blento on topic Veseli, Timer28 i ostali
=BJES=_Timer28 napisao: ..kaj je to papovka??..
eeee stariiiiiiiii pa kako ne znas to?...ajmeeeeee....papovka...legendarna puska... :lol: :lol: :lol: ..mislim da imas 13 godina jos bi razumio...al ovakooooo...... :lol: :lol: ...dobro da nisi u CTN-u... ..
od sad ko zeli uci u CTN klan mora znati sto je to PAPOVKA i VINKL!... :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
- blackhawk
- Posjetitelj
19 godina 4 mjeseci ago #6584
od blackhawk
Ma ke papovka...to je za papke....staviš optiku na tabndžaru i još uvijek nenadjebivo skida muhu u letu na kojih 300 metri...aj sad reci da ne znaš šta je tandžara :lol: :lol:
Replied by blackhawk on topic Veseli, Timer28 i ostali
Blento napisao:
=BJES=_Timer28 napisao: ..kaj je to papovka??..
Ma ke papovka...to je za papke....staviš optiku na tabndžaru i još uvijek nenadjebivo skida muhu u letu na kojih 300 metri...aj sad reci da ne znaš šta je tandžara :lol: :lol:
19 godina 4 mjeseci ago #6586
od dax
To je nešto s čime se kuha? :lol:
I torture and kill young turtles.
Replied by dax on topic Veseli, Timer28 i ostali
BlackHawk napisao: aj sad reci da ne znaš šta je tandžara :lol: :lol:
To je nešto s čime se kuha? :lol:
I torture and kill young turtles.
19 godina 4 mjeseci ago #6597
od razor
Replied by razor on topic Veseli, Timer28 i ostali
Ajd tajmer....pa nisam ja napadao BF2. Jos jednom kazem. Preporucam ga svima! Al da je vise u kurcu od AA ipak je istina. Da je manje realniji ipak je istina. Da NITI JEDNA JEDINA igrica nemoze biti 100% realna isto je istina. Da je Americas Army dosao najdalje i to je istina. Da je Americas Army BESPLATAN i to je istina.
Zato, fakat mi nije jasno sto se mi to zalimo na BESPLATNU igricu koja je na samom VRHU strateskih fps-ova. Kao i svaka druga igrica, AA ima bugove (pokazi mi jednu koja nema!). Prava istina je da nas je AA razmazio i pretvorio u derista. Ocekujemo 100% realnu, 100% besplatnu i 100 savrsenu igru. E pa nebi islo
A sto se tice Critical Errora, pricakaj malo...doci ce i on
Zato, fakat mi nije jasno sto se mi to zalimo na BESPLATNU igricu koja je na samom VRHU strateskih fps-ova. Kao i svaka druga igrica, AA ima bugove (pokazi mi jednu koja nema!). Prava istina je da nas je AA razmazio i pretvorio u derista. Ocekujemo 100% realnu, 100% besplatnu i 100 savrsenu igru. E pa nebi islo
A sto se tice Critical Errora, pricakaj malo...doci ce i on
- croupier
- Posjetitelj
19 godina 4 mjeseci ago #6601
od croupier
Replied by croupier on topic Veseli, Timer28 i ostali
Ajde,ajde ostavite vi taj BFL2 ...sta ce vam to...
ako igrate AA igrajte ga uvjek..meni nikad nece dosadit
Sad ste se vi primili BFL-a.... sta mislite da nece doc i u AA da ce se moc vozit razna vozila...
e hoce vidjet cete ...ja vam garantiram ...a kad to dode onda vas vise nitko nece moc obratit na drugu igricu :::: naravno osim Boga :::::
ako igrate AA igrajte ga uvjek..meni nikad nece dosadit
Sad ste se vi primili BFL-a.... sta mislite da nece doc i u AA da ce se moc vozit razna vozila...
e hoce vidjet cete ...ja vam garantiram ...a kad to dode onda vas vise nitko nece moc obratit na drugu igricu :::: naravno osim Boga :::::
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.441 sekundi