Struja
15 godina 3 mjeseci ago #36807
od razor
Ili kad si vec spomenuo zarulju...recimo za jednu ovakvu:
art-rasvjeta.hr/stedne-zarulje/p
... og_oblika/
je potrebno 23W (najjaca)...
Sto bi reklo, 16 komada ovih gore navedenih celija, 4 u seriju i onda 4 takve serije u paralelu bi davalo 14A na 2V, shto bi dalo 28W sto bi trebalo bit dosta?
Jebem mu...di su mi sad one silne knjige iz Ruđera i elektronike....
Sto bi reklo, 16 komada ovih gore navedenih celija, 4 u seriju i onda 4 takve serije u paralelu bi davalo 14A na 2V, shto bi dalo 28W sto bi trebalo bit dosta?
Please Prijava to join the conversation.
15 godina 3 mjeseci ago #36811
od ne0
Bitna je praxsa jebes knjige i racunanje :mrgreen:
sta se mucis sa racunjanjem... kupis=pospajas=ak ne radi kupis slabiju zarulju :mrgreen:razor napisao: Ili kad si vec spomenuo zarulju...recimo za jednu ovakvu: art-rasvjeta.hr/stedne-zarulje/p ... og_oblika/
Bitna je praxsa jebes knjige i racunanje :mrgreen:
15 godina 3 mjeseci ago #36817
od jopke
ampre nemos slagat....volti su bog i batina....a amperi ovise o otporu trosila a bojim se da ta zarulja (nisam citao specifikacije ali zakljucujem odokativno) ima oveći. Djeluje mi kao nešto što se spaja na 220V i onda zajebi te solarne ćelije.
Obično za solarne ćelije postoje specijalna i toršila...konkretno znam da postoje elektromotori za takve stvari.
Obično za solarne ćelije postoje specijalna i toršila...konkretno znam da postoje elektromotori za takve stvari.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.397 sekundi