- Zahvala primljena: 12
Battlefield: Bad Company 2
13 godina 6 mjeseci ago #43557
od jopke
Replied by jopke on topic Battlefield: Bad Company 2
ja nisam, i dalje ju prodajem hehe
Please Prijava to join the conversation.
13 godina 5 mjeseci ago #43631
od manta
who the fuck is Alice?
Replied by manta on topic Battlefield: Bad Company 2
Pozz ekipa !
u zadnjih desetak dana,nakon 5-10 minuta igranja me igra konstantno baci sa servera i kaže ; "connection to the server has been lost, please check your network connection and try again"....a net mi i dalje radi normalno...probao sam na vise servera i na svima je isto..
Ima li tko kakvih ideja što bi mogli biti ? Guglao sam malo i kažu da treba otvoriti port ukoliko nije otvoren.Vjerojatno nije pošto sam prije tjedan dana dobio novi router od T-scum-a, Thompson TG782i .
Zanima me jel je netko bio u sličnoj situaciji i kako je rješio...ako je rješio :mrgreen:
pliz help....u depresiji sam zbog ovog... :lol: :lol: :lol: još me i buraz maltretira što ne može igrati... :twisted: :twisted:
u zadnjih desetak dana,nakon 5-10 minuta igranja me igra konstantno baci sa servera i kaže ; "connection to the server has been lost, please check your network connection and try again"....a net mi i dalje radi normalno...probao sam na vise servera i na svima je isto..
Ima li tko kakvih ideja što bi mogli biti ? Guglao sam malo i kažu da treba otvoriti port ukoliko nije otvoren.Vjerojatno nije pošto sam prije tjedan dana dobio novi router od T-scum-a, Thompson TG782i .
Zanima me jel je netko bio u sličnoj situaciji i kako je rješio...ako je rješio :mrgreen:
pliz help....u depresiji sam zbog ovog... :lol: :lol: :lol: još me i buraz maltretira što ne može igrati... :twisted: :twisted:
who the fuck is Alice?
13 godina 5 mjeseci ago #43633
od razor
Replied by razor on topic Battlefield: Bad Company 2
Pogledaj na njihovim stranicama da ne pada autorizacijski server? Nis mi drugo ne pada na pamet...
13 godina 5 mjeseci ago #43634
od manta
budem pogledao,mada ne vjerujem baš s obzirom da na tim serverima igram vec 6 mjeseci...
guglat cu jos malo.ako sta pronadem javim....
who the fuck is Alice?
Replied by manta on topic Battlefield: Bad Company 2
razor napisao: Pogledaj na njihovim stranicama da ne pada autorizacijski server? Nis mi drugo ne pada na pamet...
budem pogledao,mada ne vjerujem baš s obzirom da na tim serverima igram vec 6 mjeseci...
guglat cu jos malo.ako sta pronadem javim....
who the fuck is Alice?
13 godina 5 mjeseci ago #43637
od razor
Replied by razor on topic Battlefield: Bad Company 2
Autoritzacijski server nema veze s serverima na kojima igras. On je jedan, vrti ga EA i ako on ne radi, nema igranja na bilokojem serveru.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.393 sekundi