- Zahvala primljena: 11
Battlefield: Bad Company 2
14 godina 9 mjeseci ago #39320
od Mr.Ti
Battlefield: Bad Company 2 was created by Mr.Ti
Razore, da ovdje prebacis i postove iz topica "nesto novo"?
Uglavnom evo prvi video od PC bete...
[youtube:f7m6u2s8]<object width="560" height="340"><param name="movie" value=" www.youtube.com/v/S1H5vRffCzo&hl=en_US&fs=1& ">[/youtube:f7m6u2s8]
Uglavnom evo prvi video od PC bete...
[youtube:f7m6u2s8]<object width="560" height="340"><param name="movie" value=" www.youtube.com/v/S1H5vRffCzo&hl=en_US&fs=1& ">[/youtube:f7m6u2s8]
Please Prijava to join the conversation.
14 godina 9 mjeseci ago #39321
od razor
Replied by razor on topic Battlefield: Bad Company 2
Tip je losh
A sto se postova tice...dal da lazem il da ti jednostavno kazem da mi se neda trazit kroz 70 postova i micat samo one koji imaju veze sa ovim :shaking2:
A sto se postova tice...dal da lazem il da ti jednostavno kazem da mi se neda trazit kroz 70 postova i micat samo one koji imaju veze sa ovim :shaking2:
14 godina 9 mjeseci ago #39322
od razor
Replied by razor on topic Battlefield: Bad Company 2
I cek samo malo....kak oni igraju?! Meni jos uvjek ne radi onaj link za download
14 godina 9 mjeseci ago #39323
od jopke
ajde vas dvoje javite kako se vama vrti kad proradi...jerbo ovo ne zvuci obecavajuce:)
Replied by jopke on topic Battlefield: Bad Company 2
I have an HD4850 and a Q6600, both stock. At 1600x900 resolution and while not recording, I get an average of around 60 FPS on medium and 20 FPS on high.
ajde vas dvoje javite kako se vama vrti kad proradi...jerbo ovo ne zvuci obecavajuce:)
14 godina 9 mjeseci ago #39324
od Mr.Ti
Replied by Mr.Ti on topic Battlefield: Bad Company 2
hm, ja sa svojim kompom ulazim i prelazim i recomended, tak da ti moji podaci bas nebudu pomogli, ali kao sto si vidio, zahtjevi jesu nabrijani poprilicno...
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.386 sekundi