CD key - za 168 kuna - akcija do petka 19.03.2010
14 godina 7 mjeseci ago #40548
od razor
Replied by razor on topic CD key - za 168 kuna - akcija do petka 19.03.2010
Jesi probo napravit novi EA account?
Please Prijava to join the conversation.
14 godina 7 mjeseci ago #40550
od ne0
forums.electronicarts.co.uk/batt ... again.html
Taj problem ima vise njih al kolko vidim rijesenje ne postoji ili ja jos nisam dosao do njega . Dode mi da odem u ducan i ponovo kupim igru al se bojim ako opet tako bude sta sam opet napravio. Fakat sranje, totalno sam razocaran sa svim tim jer sam izgubio vremena i vremena bez ikakvih rezultata osim sto mogu igrat dosadni MP.
Replied by ne0 on topic CD key - za 168 kuna - akcija do petka 19.03.2010
Jesam, jos 2 acc napravio i probao i uvijek isto Iskljucio firewall, iskljucio avast... ne znam sto bih vise probao :evil: .razor napisao: Jesi probo napravit novi EA account?
forums.electronicarts.co.uk/batt ... again.html
Taj problem ima vise njih al kolko vidim rijesenje ne postoji ili ja jos nisam dosao do njega . Dode mi da odem u ducan i ponovo kupim igru al se bojim ako opet tako bude sta sam opet napravio. Fakat sranje, totalno sam razocaran sa svim tim jer sam izgubio vremena i vremena bez ikakvih rezultata osim sto mogu igrat dosadni MP.
14 godina 7 mjeseci ago #40551
od ne0
Ja opce nemam nista od igre u registriju, jel bi netko mozda mogao znati u cemu je problem?
Pratio sam ove upute...
support.ea.com/cgi-bin/ea.cfg/ph ... aqid=46572
...ali ja to opce namam, a igra je instalirana nest mene jebe.
Pratio sam ove upute...
support.ea.com/cgi-bin/ea.cfg/ph ... aqid=46572
...ali ja to opce namam, a igra je instalirana nest mene jebe.
14 godina 7 mjeseci ago #40552
od ne0
"Fixed it!
I pre ordered the limited edition on steam, and with it i got two codes: ones the CD key and ones the promo key.
There are two keys: look for anothr one
the CD key looks like xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
the promo key looks like xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
if you put in the promo key when you log in you get the message "unable to log in, please try again"
this reads that it is a valid key, but it is not the right one of the two
punch in the proper CD key and it works- well, for me anyways
p.s. you use the "promo key" afterwards by going to multiplayer>redeem code. this gets you your thompson, colt.45acp ect
hope this helps some people cause this annoyed me for ages"
Toliko sam toga procitao na netu da vise ni sam ne znam sta je :lol:
I pre ordered the limited edition on steam, and with it i got two codes: ones the CD key and ones the promo key.
There are two keys: look for anothr one
the CD key looks like xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
the promo key looks like xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
if you put in the promo key when you log in you get the message "unable to log in, please try again"
this reads that it is a valid key, but it is not the right one of the two
punch in the proper CD key and it works- well, for me anyways
p.s. you use the "promo key" afterwards by going to multiplayer>redeem code. this gets you your thompson, colt.45acp ect
hope this helps some people cause this annoyed me for ages"
Toliko sam toga procitao na netu da vise ni sam ne znam sta je :lol:
14 godina 7 mjeseci ago #40554
od razor
Replied by razor on topic CD key - za 168 kuna - akcija do petka 19.03.2010
lol cek upisivo si krivi kod?!
14 godina 7 mjeseci ago #40557
od ne0
Citam preko neta vidim puno ljudi sirom svijeta ima taj problem. Neki su ga uspjeli rijesit neki nisu.
Ja cu danas-sutra ovisno kad ulovim vremena, sve zbrisat, formatirat disk. Snimit nove WIN i onda ispocetka instalirat igru i probat ako nece radit onda je sigurno nesto do CD KEY.a i do ovih pedera koji su mi ga prodali. Otici cu u ducan i kupit igru.
Gdje mogu kupit igru? algoritam? nemam pojma nisam nikad kupio original igru :lol: .
Nisam. Ja sam dobio samo taj jedan CD KEY-20brojki i slova, onda kad nisam mogao preko EA Download Managera skinut igru onda su mi poslali novi CD KEY. Sa tim novim CD KEY.om sam uspio skinut igru preko EA Download Managera i igra mi radi i mogu igrat SP. Ali kada se logiram na ACC na EA onda me trazi da upisem CD KEY i kad upisem STALNO mi izbacuje "UNABLE TO LOG IN, PLEASE TRY AGAIN". Pokusao sam napravit jos 2 ACC na EA i uvijek ista stvar.razor napisao: lol cek upisivo si krivi kod?!
Citam preko neta vidim puno ljudi sirom svijeta ima taj problem. Neki su ga uspjeli rijesit neki nisu.
Ja cu danas-sutra ovisno kad ulovim vremena, sve zbrisat, formatirat disk. Snimit nove WIN i onda ispocetka instalirat igru i probat ako nece radit onda je sigurno nesto do CD KEY.a i do ovih pedera koji su mi ga prodali. Otici cu u ducan i kupit igru.
Gdje mogu kupit igru? algoritam? nemam pojma nisam nikad kupio original igru :lol: .
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.484 sekundi