Server za igranje...
- dean
- Posjetitelj
Please Prijava to join the conversation.
dean napisao: A plaćanje ja vam dam broj žira i uplačujte sami.
Admin neka bude neko ko zna s tim sranjima jer ja nemam pojma.
Ako sam dobro shvatio dax server dijelimo s nekim?A to mi nije neka fora mada ako ne može drukčije jebem ga
+ žiro: kako god ti odgovara. Ja sam htio samo da te malo rasteretim.
+ admin: to će rejzor odlučiti (zajedno sa LuDima).
+ dijeljenje: da, pa ako si primjetio, server košta 128$ mjesečno, što je oko 750 kuna mjesečno, a mi sami toliko nemamo. Stoga je server plaćen 50:50 zajedno sa klanom LuDi_SF (oficijelnim rulerima CSARa) što nas dodje - 64$ mj. ili oko 380kn/mj. odnosno oko 1150kuna/3mj.*
Budući da je naš afinitet prema CSARu porastao, mislim da ćemo se mi i LuDi često složiti oko mape Problem su jedino treninzi i mečevi - u čemu ćemo se morati usuglašavati unaprijed s njima, odnosno oni s nama.
* Kako bi bilo bolje da (ako nas bude više iz klana koji ćemo sudjelovat u troškovima servera) šaljemo Deanu lovu? Svaki mjesec ili unaprijed za mjesec-dva-tri?
I torture and kill young turtles.
- dean
- Posjetitelj
dean napisao: Ma samo komentiram,na kraju ja još uvijek ne znam ko će iz klana davati lovu,tako da vidimo s koliko love raspolažemo.Ako vam ja dam žiro u poziv na broj žira ćeš upisati neki broj da si uplatio ti ili raz ili mato ili whatever i na ispisu ću znati koliko je ko uplatio,kada,gdje itd.Ako se ne varam plaća se tromjesečno,ali to će razor već obrazložiti do kraja.Ja samo znam da jedva čekam da MI NUBEKI IMAMO SVOJ SERVER:)
Ma po prilici se zna: 6-10 nas. Računajmo na to da će svakog to "uđe" unutra - to sudjelovanje doći oko min. 50kn/mj., što i nije tako puno naposljetku. (380:8=47,5, ali zaokružimo to na 50.)
--
Što se tiče poziva na broj - najjednostavnije je JMBG, a svi ćemo ti recimo "u forumu CTN" javiti kad je tko što poslao i svoj JMBG. Ili ćeš već po imenu s izvoda znati tko je platio - Darko (=Dax)
--
Plaća se mjesečno (3 mj. je za Gameservers.net), što znači da se mjesečno 128$ skida putem kartice. (koliko ja znam). Pitanje je jedino hoćemo li ti mi slati lovu recimo za 2 mjeseca unaprijed ili 1x mjesečno...
PS: Mene isto server veseli, ali ne zbog toga što ću igrati bolje (jer neću) ili što ću se bolje zabavljati (jer neću) - već zato što ću bez razmišljanja UVIJEK prilikom starta AA upisati "open IPnašegSERVERA" znajući da je tamo sigurno netko od vas (bez da vas tražim naokolo među tisućama 2. servera). I naravno zbog češćih treninga
I torture and kill young turtles.
- dean
- Posjetitelj
Pare - skupljamo svakog 15-tog u mjesecu. Cini mi se njlakse da svi izravno uplacujemo na Deanov racun. Sto se tice Ludih, oni ce najvjerojatnije pare dat meni a ja cu onda uplatit za njih.
Ventrilo - Nemam pojma kak radi. Mozemo ga isprobat. Moje osobno misljenj je da sto manje opterecujemo bandwidth to ce bolji ping bit.
Mape - To cemo se dogovarati sa ludima preko foruma. Ja cu napraviti Poseban forum gdje ce moci ulaziti samo clanovi CTN-a i LUDIH. Tamo cemo moc rjesavati kojekakve probleme koji ce se pojaviti.
Admin - Sto se mene tice mozemo svi bit admini. Jesno vam je da kad ste admin da nemozete igrati. Oko pravila cemo se odgovoriti sa Ludima, i SVI ce ih morati postivati. Pa cak i admini. Znaci nema kikanja ljudi samo zato jer su vas ubili 2 puta za redom i tako to.
Mjesto za rjesavanje sporova.....kao sto sam reko...napravit cu Forum u koj ce moci uci SAMO ludi i ctn.
To je to.
Deane, samo nam javi broj racuna pa da pocnemo uplacivat.