Server za igranje...

Više
19 godina 10 mjeseci ago #2908 od blento
Replied by blento on topic Server za igranje...
..Ockej.....ondak ces nam dati broj svoga tekuceg racuna pa bumo ti mi uplacivali na tvoj racun svoje djelove... :lol:

Please Prijava to join the conversation.

• mato
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 10 mjeseci ago #2909 od mato
Replied by mato on topic Server za igranje...
zivijo 100 godina dejo ti i yugo ceterespet yebbo babbu

• dean
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 10 mjeseci ago #2910 od dean
Replied by dean on topic Server za igranje...
pa dobro ljudi meni je :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ,ali imam jedan zahtjev:IMAT ĆEMO STAVKU"""""H R V A T S K I O N L Y """"""""""
JEL MOŽE???

Više
19 godina 10 mjeseci ago - 19 godina 10 mjeseci ago #2911 od dax
Replied by dax on topic Server za igranje...
Ma dobro - može "hrvatski only" al nećemo kikati one koji pričaju engleski :wink: Sve ostale - slobodno.

BTW, sad je vrijeme za:
- razmatranje imena servera (moj prijedlog: "CROATIAN AA SERVER | by CTN & LuDi_SF" ili CROATIAN AA SERVER | by LuDi_SF & CTN") bez ikakvih zagrada i VELIKIM SLOVIMA :: zašto - zato jer će onda na server dolaziti više naših domaćih igrača koje ćemo onda pokušati regrutirati. PS: Ovo "Croatian" je iznimno važno, ne zbog nacionalističkih nekih pobuda, nego jednostavno (prateći statistiku) dolazim do zaključka da mnogi domaći igrači upravo posjećuju servere s imenom "Croatia" u sebi (kao onaj od Croatia-Korčula klana, te kao onaj od VX-a). Osim toga naziv je vrlo pošten jer ne stavlja u prvi plan niti jedan klan, budući da oba podjednako sudjelujemo u njegovim troškovima. Ako budemo svi htjeli u AASA onda: CROATIAN AA SERVER | by CTN & LuDi_SF | AASA
Iznesite svoje mišljenje o ovome što sam rekao...

- razmatranje skupljenje para, love, baksa (moj prijedlog je da: netko s tekućim računom bude "knjigovođa" te da vodi evidenciju svih uplata, te da onda svi šaljemo lovu na taj račun, te ga "knjigovođa" prebaci /sve zajedno/ na tekući od Deana.) Osim ako se Deanu ne da pratiti tko je sve i koliko platio. Jasno - poželjno je i da LuDi uplaćuju sve "u komadu" kako bismo rasteretili Deana (ili bilo kog drugog koji ima VISA/MC karticu) posla. Ovo je naravno - samo prijedlog. Također, treba vidjeti kad je plaćanje tj - kad GOAA tereti kred. karticu i 15 dana PRIJE toga već početi uplaćivati lovu na tekući račun Deana ili "knjigovođe".

- razmatranje korištenja Ventrila (naime, dobivamo 16 besplatnih slotova na GOAA Ventrilo serveru). Trebali bi vidjeti to što nam se nudi te preći na Ventrilo. Naravno - po svemu sudeći 16 mjesta za Ventrilo će biti dosta. Ako se skupi recimo 8 LuDih, ostaje 8 mjesta za nas - što će biti vjerojatno dosta jer sumnjam da će svih 17+9 = 26 biti onlajn u jednom momentu.

- razmatranje mapa koje će se vrtiti - LuDi će vjerojatno htjeti CSAR i UA, što meni ne smeta. No volio bih onda da i mi uzmemo još 2 mape koje će se vrtiti na serveru: Bridge Crossing i recimo SF SandStorm.

- razmatranje administrativnih prava: predlažem da Clan leaderi oba klana (Razor i ne-znam-tko-je-to-kod-LuDih) budu "super-admini" na serveru, a da barem još po dvojica iz klana imaju "pod-administrativna prava" (ono: kikanje, bananje i to). Naravno - to treba vidjeti sa LuDima - pa ako oni žele svi imati administrativna prava - zašto ne... Doduše - kod nas to mislim da neće ići. Razore - to ti trebaš malo promisliti. Svakako da Mato treba biti jedan od "admina", Dean isto /pošto se potrudio/, a svakako da BLENTO ne smije biti admin (previše se šali :D ). Ma šalim se Blento! :D Predlažem da se administrativna prava dodjeljuju sukladno sudjelovanju u troškovima servera i vremenu provedenom online (igrajući AA naravno).

- razmatranje mjesta za rješavanje sporova, konsultacije i sl. - Pošto LuDi nemaju sajt (bar ne koliko ja znam) - trebali bi oformiti nekakav učinkovit način onlajn komunikacije s njima i sa "server userima". Predlažem ili da se otvori jedan forumski dio na našem sajtu za pitanja servera, ili da LuDi daju nekakav kontra-prijedlog koji njima odgovara.

AKo ima još što - samo vi pričajte.

I torture and kill young turtles.
Last edit: 19 godina 10 mjeseci ago by dax.

Više
19 godina 10 mjeseci ago #2913 od mrgud
Replied by mrgud on topic Server za igranje...
...u jebote ša si se raspričo...

...ma ja imam prijedlog neka se server zove CROATIAN AA SERVER YEBO BABU :lol: :lol: :lol: :lol:

mess with the best, die like the rest

Više
19 godina 10 mjeseci ago #2915 od dax
Replied by dax on topic Server za igranje...
A jesam. Kad počnem o nečem razmišljati - onda razmišljem intenzivno :? :D
Što se tiče vulgarizama u nazivu -> :? :roll:

I torture and kill young turtles.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.395 sekundi
Pokreće Kunena Forum