Server za igranje...

Više
19 godina 10 mjeseci ago #2745 od dax
Replied by dax on topic Server za igranje...
Da, ali na www.server4you.de piše da se radi o DURONU! Dakle u server stavljaju DURON. Tko pita za Sempron??? 8O :roll: :D :D

Eh, i da - vidim kako se danas (FINa) klan tuži da mu je GOAA iznajmila laggy server... Dakle, forget GOAA. :wink:

I torture and kill young turtles.

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 10 mjeseci ago #2746 od razor
Replied by razor on topic Server za igranje...
Ovak...kolko ja kuzim Blentu on kaze da NE POSTOJI takav duron o kojem vi pricate, tj. da ga AMD nikad nije proizveo (a i meni se cini tako).

E....al da se vratimo na temu....
Server....
Prvo....Dax....mi mozemo uzet PUBLIC server gdje god ocemo, al HONOR server mozemo dobit SAMO od GOAA. Zasto? Zato jer je AA tako rekla. Al prica se da ce stavit jos jednog providera honor servera....nezna se kada, nezna se ustvari ni dal ce bit 100%.....samo se prica po forumima.

Drugo...
Nakon puno bla bla bla sa puno ljudi dosao sam do 2 solucije.

1) GOAA
-16 slotova, HONOR server, uzimamo pola pola sa LUDIM-a. Nakon nesto malo matematike NASU stranu to ispada: 345kn. Ako ce nas bit 10-14,(a cini mi se da je brojka puno blize 14-najstici nego 10-etki) onda se svota vrti negdje od 34,5 kn do 24,6 kn.
Sto se tice ping-a, takav isti server imaju SBR-ovci, a svi znamo kakav nam je ping na njihovom honor serveru. Bas mi je njihov admin rekao (preko maila) da uzimamo server od MAX 16 slotova, jer sve sto ide iznad toga pocinje lagat i srat.

E sad.....tu postoji jedan problem. Nama treba server za meceve! A posto bi ovo bio HONOR server, on nemoze imati pass na sebi (a pass je potreban za igranje meca). E sad.....ja sam sinoc poslao mail adminima od GOAA sa upitom dali se takav, honor server, moze po nasoj zelji mjenjati, tj. dali mi mozemo, na dan meca, staviti pass na server, naravno maknuti ga sa honor liste, odigrati mec i onda vratiti natrag na honor listu. Jos nisam dobio odgovor.
Ako odgovor bude potvrdan, i ako cemo mi moci igrati meceve na serveru, onda nevidim razloga zasto nebi isli na tu opciju.

Ako odgovor bude negativan, tj. ako mi nemozemo igrat meceve na takvom serveru, onda se šaltamo na soluciju broj 2. Tj, obican, private server sa 16 slotova. I to je to.

Znaci...malo se jos strpite da ja dobijem potrebne odgovore i to je to.

A sad odo ja preslatat ovaj topic na Americas Army forum da mogu i LUDI komentirat.

Više
19 godina 10 mjeseci ago #2752 od razor
Evo...topic pomaknut da mogu i ludi rec koju pametnu.....hm...ova recenica nema smisla...al eto...tak je...s

Više
19 godina 10 mjeseci ago #2753 od dax
Replied by dax on topic Server za igranje...
OK. Gledao sam malo listu servera.
- Da, ne može svaki server biti honor server. Malo me zbunila ikonica na forwardobserver.us ...
- A uz to, vidio sam da AMA BAŠ NITI JEDAN HONOR SERVER NIJE ZAKLJUČAN. Stoga je razvidno da će odgovor GOAA biti negativan tj da se server NE MOŽE mijenjati iz private u public samo tako... Jedino što se može je_: poizbacivati sve ne-klanske igrače na public serveru u trenutku kada imamo trening i nadati se da će nas biti dovoljno da popunimo sve slotove kako nitko drugi ne bi mogao ući... To je jedino rješenje.

Budući da sam skeptičan oko onog Durona što sam spominjao (a kojeg je Blento preimenovao u Semprona - ne znam zašto - jer zašto bacati hardware ako ga imaš na skladištu, zar ne?) - ta solucija vrlo vjerojatno ne dolazi u obzir (kao što i rekoh).

I torture and kill young turtles.

Više
19 godina 10 mjeseci ago #2754 od razor
MA krivo si me malo skuzio oko zakljucavanja honor servra. Honor server nemozes zakljucat i to sam ja gore napiso. Sto sam ja htio reci (i sto sam ih pito preko maila) je dal se honor server moze prebaciti u NOhonor mode ili tkao nesto, tj- da postane obican server bez honora, pa da ga mi onda zakljucamo. Znam da velik broj klanova uzima servere od GOAA za igranje meceva na TWL-u, a i pod FAQ na njihovoj stranici, spominju neke postavke za igranje meceva itd itd. Sve u svemu...vidjet cemo kad stigne mail...

• unn4m3d
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 10 mjeseci ago #2764 od unn4m3d
Replied by unn4m3d on topic Server za igranje...
Kako se nemože zaključat honor server iz GOAA?

Pa CL_CRO, današnji [HS] igra na tom serveru.

Ja mislim da u tom trenutku gubi onu ikonicu "O", al dobica ključ da je zaključan server.

E pročitajte si stare postove o honor serveru. :wink:

Oficijelni služe jedino za gomilanje honora, a nama to ne treba.
Mi ionako ne brinemo za "honor" (pogledaj samo kako stalno "ubijamo" /tk/ cheatere, što ti oduzima "honor")

Napisao dax: www.c-t-n.org/modules.php?name=F ... opic&t=241

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.466 sekundi
Pokreće Kunena Forum