- Zahvala primljena: 2
Server za igranje...
Razor napisao: Evo...porazgovaro sam sa ljudima koji imaju honor servere, i svi mi savjetuju da uzimamo servere sa MAX 16 slotova. Posto postoji kombinacija sa Ludima da uzmemo jedan takav pogledao sam i cijene.
A ovo bi bila cijena sa jedan od 16 slotova:
Server Type: Public
Slots: 16
Cost Per Slot Per Month: $8.00 USD
Cost Per Month: $128.00 USD
One-time Setup Fee: $20.00 USD
Total Due at Signing: $148.00 USD
Pa ako to prebacimo u kune (po srednjem tecaju koj se vrti oko 5.57) dobijemo ovo:
Cost Per Slot Per Month: 44.56 kn
Cost Per Month: 712.96 kn
One-time Setup Fee: 111,40 kn
Total Due at Signing: 824.36 kn
Ful je skupo al racunajte da Ludih ima 9. i SVI su za. Pa kad nabacimo malo matematike......nas cca. 13 aktivnih + njih 9 = 22.
712kn /22 = 32,36kn mjesecno......
A brijem da bi oni pristali i na fifti fifti....ono...svaki klan placa pola.
Tad bi nas to ispalo oko 28kn po osobi....sto mi se i ne cini puno....
Eto...malo materijala za razmisljanje....
Razmislite, komentirajte....
...neznam zakaj sam quoteao al nema veze...evo moj koment...meni je tak sve jedno dal bu izdvojil cenera mjesecno ili 3 banke mjesećno...neću kupit pljuge jedan dan uopće nije bed...ali ja sam za to da se iznajmi neki bilokakav server da imamo konačno neku svoju slobodu i teren za igranje ofišal mečeva...jedino ša imam za reć da mora bit sa 12 ili 12+ igrača nikako ispod...
mess with the best, die like the rest
Please Prijava to join the conversation.
- mato
- Posjetitelj
Public (Honor) 16 mjesta - 404$ za 3 mjeseca (dijelimo ga)
Ako idemo s Ludima 50:50 (u najboljem slučaju) - naš dio je 202$ za 3 mjeseca
Po članovima našeg klana:
Ako nas uđe 9 u "deal" svatko daje 23$ ili 140KN za 3 mjeseca (47KN/mj)
Ako nas uđe 5 u "deal" svatko daje 40$ ili 250KN za 3 mjeseca (83KN/mj)
2)
Private (Non-H) 12 mjesta - 69€ za 3 mjeseca (samo naš)
Ako nas uđe 9 u "deal" svatko daje 8€ ili 60KN za 3 mjeseca (20KN/mj)
Ako nas uđe 5 u "deal" svatko daje 14€ ili 105KN za 3 mjeseca (35KN/mj)
Pretpostavka je da će 5-9 članova našeg klana izdvojiti novce za server.
I torture and kill young turtles.
Da vidimo....O server sam prico sa dosta ljudi i ljedeci su izrazili zelju da bi htjeli sudjelovati u rentanju (vecina ih se jos nije javila na forum al vjerujem da budu) Dax, Perun, Psiho, Proc, Razor, Rudlava, Adels, Opaki, Blento, Atrill, Chriss...i jos par za koje nisam siguran jer ih nisam vidio onlajn....Black? Deanbonus (cini mi se da mi je rekao da je za)?, Shadow (ima negdje post gdje je napiso da mu samo kazemo cifru al neznam dal jos uvjek stoji pri tome)....i to bi bilo to.....znaci prema mojim saznanjima brojke su negdje oko 10-14......a postoji mogucnost da sudjeluju Specijalac i Belay. A onda nam ostaje samo mali Ivan (John), al na njegovu financijsku pomoc necemo bas racunat
Al nije ni vazno previse. Malo sam razmisljo i cini mi se da bi bilo bolje da za pocetak uzmemo non honor. Tek tolko da se naviknemo na samu cinjenicu da se moramo brinut o serveru, da ga naucimo administrirat, mjenjat mape, banat ljude itd., a kasnije mozemo prec na Honor server.
I torture and kill young turtles.
- dean
- Posjetitelj