Server za igranje...

Više
19 godina 10 mjeseci ago #2768 od dax
Replied by dax on topic Server za igranje...
Ti to nešto insinuiraš i impliciraš? Budi explicitan i nemoj se skrivati iza citiranja svakojakih konstrukcija izvučenih iz konteksta :D

Meni je osobno svejedno je li 'onor ili nije. Ja sam ionako zagovaratelj teorije vlastitog non'onor privatnog servera... Ali sam primoran ovaj put se podrediti kolektivu ukoliko budem nadglasan :wink:

I torture and kill young turtles.

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 10 mjeseci ago #2772 od razor
Replied by razor on topic Server za igranje...
We are the Borg! Resistance is futile!
:twisted:

Više
19 godina 10 mjeseci ago #2773 od blento
Replied by blento on topic Server za igranje...

dax napisao: Budući da sam skeptičan oko onog Durona što sam spominjao (a kojeg je Blento preimenovao u Semprona - ne znam zašto - jer zašto bacati hardware ako ga imaš na skladištu, zar ne?) - ta solucija vrlo vjerojatno ne dolazi u obzir (kao što i rekoh).

nista ja nisam preimenovajao...to je netko drugi ko se kuzi u procesore manje nego ja..a to je onda jakoooo malo....

Taj procesor se ne moze zvati Duron jer to nije...tj..nije vise ista jezgra ni kolicina cache memorije..ni brzina sabirnice...
uzeta je obicna Throubred jezgra uz povecanu sabirnicu i nazvan je Sempron....Duron se vise ne proizvodi jer je gadno zaostao....

Evo da...malo sam prosfrljao Googlom..i nasao da je to greska u nekim BIOS-ima koja taj Sempron ne detektira kao Sempron..vec kao Duron...
glupi bug kojeg su onda tako krelci na toj stranici objavili kao Duron....
ak su toliko pametni pa to nisu skuzili..onda odma mozete vidjet njihovu predanost cijelom poslu

primjer...imate ih milijoooon...

www.ocworkbench.com/ocwbcgi/ulti ... 011082;p=0

Eto..da ti bude lakse...gledaj na taj Sempron kao da se radi o racunalu nesto boljem od Razorovog......dal bi njegov komp mogao vrtiti server sa tim potrebama..jos da je linux...hmm.....mislim da bi...

Ak je istina to sto ste rekli da bi sami morali sve instalirati...to je glupo...znas koja je to zajebancija??...ma klonite se toga...nije vrijedno truda...

Više
19 godina 10 mjeseci ago #2780 od dax
Oni NE nabavljaju Duron. IMAJU ga na skladištu (par godina već)! :roll:

• unn4m3d
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 10 mjeseci ago #2795 od unn4m3d
Replied by unn4m3d on topic Server za igranje...
Evo vam još jedan, najjeftiniji dosad

www.gameserverhost.nl/

Ali ima i problema kolko vidim: aaotracker.4players.de/thread.ph ... ightuser=0

Više
19 godina 10 mjeseci ago - 19 godina 10 mjeseci ago #2851 od dax
Fala, ne fala... :D

Ovako. Da opet pokrenem to pitanje jer smo opet stali...
Dakle, mislim da bi što prije trebali vidjeti jesu li LuDi za ovo i nakon toga - pokrenuti GLASANJE/ KONAČNO RAZMATRANJE te JAVITI tko koliko može dati. Ajmo i to rješiti :wink:

Last edit: 19 godina 10 mjeseci ago by dax.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.416 sekundi
Pokreće Kunena Forum