Server za igranje...

Više
19 godina 10 mjeseci ago #2716 od blento
Replied by blento on topic Server za igranje...
...dat cu i ja za server...ne visim toliko na netu i na AA zbog visokih tel racuna....kratko i jasno...griznja savjesti.... :cry: :cry: :cry:

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 10 mjeseci ago #2717 od mrgud
Replied by mrgud on topic Server za igranje...

deanbonus napisao: kratko i jasno do 200 kn mjesecno ja dajem,a vi podijelite ostalo:),moj link stoji u ctn server topicu u općenito

...neslaže se baš sa računicama :? ...200čuna mjesecno. 8O ..kaj ti nije malo tu mač. :?: ..ali ako te nemožemo odgovoriti :) ...nek ti bude tvojih 200čuna mjesecno :lol: ...

mess with the best, die like the rest

• adels
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 10 mjeseci ago #2718 od adels
Replied by adels on topic Server za igranje...
I kod mene lova nije problem ja isto mogu dati 200-400 kn mjesečno :D :D

Više
19 godina 10 mjeseci ago #2719 od razor
Replied by razor on topic Server za igranje...
Ok ok....vidim da 10 kuna, vise manje, nece biti problem. Ak nadem jos koju bolju soluciju javim. Jos cu se raspitati na koj nacin mozemo placati, kako, kada gdje.....dax daj probaj i ti napravit isto. Sto vise informacija imamo to bolje.

Više
19 godina 10 mjeseci ago #2720 od mrgud
Replied by mrgud on topic Server za igranje...
...jebo vas kaj ste svi tajkuni ili njihovi sinovi... :lol: :lol:
...svi imate pare (pa neš ba male) za dat... :(

mess with the best, die like the rest

Više
19 godina 10 mjeseci ago #2725 od dax
Replied by dax on topic Server za igranje...

PsYcHo napisao: ...jebo vas kaj ste svi tajkuni ili njihovi sinovi... :lol: :lol:
...svi imate pare (pa neš ba male) za dat... :(

Da, to se i ja pitam. Ja baš i ne štedim, ali vi vidim da ne marite baš koliko nula stoji iza jedinice :D

--

Razore, što se tiče solucija - moj glas ima zasad jedino aa.gameservers.net . GOAA je preskupa, a čujem da i nije toliko kvalitetna... Dedicated serveri se kreću oko minimalno 80-90$ mjesečno tako da su i oni izvan dosega.

Ima jedna opcija koja je vrlo vrlo upitna pa je nisam htio prije iznositi.
Dedicated server u Njemačkoj kod www.server4you.de . Radi se o AMD Duronu 2400+ sa 512MB RAM i 250GB prometa mjesečno, a košta 300 kuna mjesečno. Server je na SUSE Linuxu i trebali bismo sami instalirati i administrirati AA...

Na njemu bi se moglo vrtiti PUBLIC (uz to i honor) server sa oko 12-14 (možda i 16) slotova te vjerojatno i naš samostalni TS Server. However, veliko je pitanje (osim cijene koja je jednaka aa.gameservers.net za public servere al bez TSa) DA LI AMD DURON MOŽE BEZ PROBLEMA (LAGA) POGONITI AA public server od 12,14 ili 16 mjesta i naravno TS Server koji bi uz to instalirali...

Uz to ide i znanje Njemačkog jezika (nadam se da ga netko ovdje zna, recimo Adelsberger :D ) te poznavanje SUSE Linuxa (ako nitko ne zna, ja imam frendove koji se bave linux serverima pa bi oni možda mogli pomoći)...
A također, pitanje je plaćanja, jer ne znam treba li platiti unaprijd za godinu dana ili ide mjesečno... Treba provjeriti na njihovoj web stranici (koja nema engleski)...

No kao što rekoh, primarno pitanje je da li AMD Duron 2400 s 512MB RAMA može pogoniti AA public server od recimo 14 mjesta te da li se to isplati - jer se radi o 300 kuna mjesečno (3600 godišnje) nasuprot 200 kuna mjesečno za private 14 slot server (bez TSa, ali koji bi trebao raditi kako treba)?

I torture and kill young turtles.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.659 sekundi
Pokreće Kunena Forum