Server za igranje...
- dean
- Posjetitelj
19 godina 10 mjeseci ago #2852
od dean
Replied by dean on topic Server za igranje...
Hajde da vidimo koliko love možemo skupiti svi mi koji možemo(želimo)dati za server.Cpt.Razor referendum molim!!!!!
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 10 mjeseci ago #2859
od razor
Replied by razor on topic Server za igranje...
Ma ljudi...nismo stali...ja cekam jebeni odgovor od goaa. Da se kreteni udostoje odgovorit vec bi sve bilo rijeseno. Aj..idemo im PONOVO poslat mail, pa mozda odgovore...
- unn4m3d
- Posjetitelj
19 godina 10 mjeseci ago #2861
od unn4m3d
Kaj njima pisete kad sve pise na sajtu
Replied by unn4m3d on topic Server za igranje...
Razor napisao: Ma ljudi...nismo stali...ja cekam jebeni odgovor od goaa. Da se kreteni udostoje odgovorit vec bi sve bilo rijeseno. Aj..idemo im PONOVO poslat mail, pa mozda odgovore...
Kaj njima pisete kad sve pise na sajtu
19 godina 10 mjeseci ago #2862
od dax
I torture and kill young turtles.
Replied by dax on topic Server za igranje...
The servers purchased give you 3 types of configurations to run.
1. Official configuration - These are identical to the Army Official Servers. This configuration may not be modified and it subject to be administrated by SCI authorized employees. It can only be run as a public server(s) and is not available if your purchased a private server or if you make your public server private.
2. NEVAŽNO
3. Custom configurations - These is a configurations are created by you. You can make several custom configurations, i.e. one for recruiting, practicing, matches etc.
---
Pitanje je sad - da li se može mijenjati između 1 i 3 kad god nas je volja.
1. Official configuration - These are identical to the Army Official Servers. This configuration may not be modified and it subject to be administrated by SCI authorized employees. It can only be run as a public server(s) and is not available if your purchased a private server or if you make your public server private.
2. NEVAŽNO
3. Custom configurations - These is a configurations are created by you. You can make several custom configurations, i.e. one for recruiting, practicing, matches etc.
---
Pitanje je sad - da li se može mijenjati između 1 i 3 kad god nas je volja.
19 godina 10 mjeseci ago #2863
od blento
Replied by blento on topic Server za igranje...
...cek nije mi jasno...ak ste jucer igrali na HT-ovom serveru koji je honour server (ak se ne varam) pa su tamo mogli mjenjati i stavljat sifre...
zasto ne bi moglo na onom pod 1. staviti sifru igrati sa njom?..
Meni se svidja od VX-a server..kakav oni imaju i koliko oni placaju?...
19 godina 10 mjeseci ago #2866
od dax
HTNetov server nije honor server. "Public" jeste. Honor serveri samo mogu biti kod GOAA. VXov server je kod GOAA. 128$/mj.
---
Evo ovako Razore, dok ti čekaš njihov odgovor - ja malo švrljam po kontrol panelu... www.goamericasarmy.com/www/index.asp?page= {7CDD9430-D7DE-4AD3-8FC1-FBE1E30CECC3}
Dakle, ako uzmeš public server imaš opciju:
- staviti na njega password - čim ćeš ga napraviti privatnim. Taj password kad se makne - server postaje opet public (valjda).
- imaš opciju mijenjanja configuracije servera: npr. mijenjanje između OFFICIAL konfiguracije, TWL konfiguracije i vlastite konfiguracije - kad kod nam se svidi. Bar sam ja tako skužio ovaj kontrol panel demo.
Sad samo još da to potvrde iz GOAA... A zašto da ne pitaš VXovce koji kod njih imaju server da li se to može? Oni bar bi to trebali znati...
Replied by dax on topic Server za igranje...
Blento napisao: ...cek nije mi jasno...ak ste jucer igrali na HT-ovom serveru koji je honour server (ak se ne varam) pa su tamo mogli mjenjati i stavljat sifre...
HTNetov server nije honor server. "Public" jeste. Honor serveri samo mogu biti kod GOAA. VXov server je kod GOAA. 128$/mj.
---
Evo ovako Razore, dok ti čekaš njihov odgovor - ja malo švrljam po kontrol panelu... www.goamericasarmy.com/www/index.asp?page= {7CDD9430-D7DE-4AD3-8FC1-FBE1E30CECC3}
Dakle, ako uzmeš public server imaš opciju:
- staviti na njega password - čim ćeš ga napraviti privatnim. Taj password kad se makne - server postaje opet public (valjda).
- imaš opciju mijenjanja configuracije servera: npr. mijenjanje između OFFICIAL konfiguracije, TWL konfiguracije i vlastite konfiguracije - kad kod nam se svidi. Bar sam ja tako skužio ovaj kontrol panel demo.
Sad samo još da to potvrde iz GOAA... A zašto da ne pitaš VXovce koji kod njih imaju server da li se to može? Oni bar bi to trebali znati...
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.477 sekundi