Longest session by LuDi_ShuPAK
- ica
- Posjetitelj
18 godina 3 mjeseci ago #18490
od ica
E a u Zagrebu imam stoj za igranje a i link isto pa vam picu polomim bez puno napora :roll: :lol:
Replied by ica on topic Longest session by LuDi_ShuPAK
Ahahahaha konju jedan neobrazovani, Grad je jedan od dva grada koje stanovnici zovu Grad, a to su Rim i Dubrovnik, pogodi o kojem pričam lapane :lol: :lol: :lol:GnJIDa napisao:
Kaj bi ti igral u Zagrebu,tovare jedan??Samo dodji....pičku ćemo ti razbit!!! :lol:Ica napisao:
E Mato ima li gdje u gradu kakva igraonica u kojoj mogu kako treba igrati AA? Dosao sam kod svojih na dva tjedna, imam laptop i Vodafone EDGE karticu, ali mi je lap preslab za igranje.mato napisao: hladnica a? ja sam na squareu znaci susjedi.... :lol:
E a u Zagrebu imam stoj za igranje a i link isto pa vam picu polomim bez puno napora :roll: :lol:
Please Prijava to join the conversation.
- gnjida
- Posjetitelj
18 godina 3 mjeseci ago #18492
od gnjida
Replied by gnjida on topic Longest session by LuDi_ShuPAK
Bog te,e......sad vidiš u kojem svijetu ja živim....za mene je samo jedan grad....ZAGREB :oops: Koji jebeni Dubrovnik???????? :evil:Ica napisao:
Ahahahaha konju jedan neobrazovani, Grad je jedan od dva grada koje stanovnici zovu Grad, a to su Rim i Dubrovnik, pogodi o kojem pričam lapane :lol: :lol: :lol:GnJIDa napisao:
Kaj bi ti igral u Zagrebu,tovare jedan??Samo dodji....pičku ćemo ti razbit!!! :lol:Ica napisao:
E Mato ima li gdje u gradu kakva igraonica u kojoj mogu kako treba igrati AA? Dosao sam kod svojih na dva tjedna, imam laptop i Vodafone EDGE karticu, ali mi je lap preslab za igranje.mato napisao: hladnica a? ja sam na squareu znaci susjedi.... :lol:
- blackhawk
- Posjetitelj
18 godina 3 mjeseci ago #18493
od blackhawk
Da da..onaj grad koji je spušio tri komada u par minuta sinoć... :lol: :lol:
Replied by blackhawk on topic Longest session by LuDi_ShuPAK
GnJIDa napisao:
Bog te,e......sad vidiš u kojem svijetu ja živim....za mene je samo jedan grad....ZAGREB :oops: Koji jebeni Dubrovnik???????? :evil:Ica napisao:
Da da..onaj grad koji je spušio tri komada u par minuta sinoć... :lol: :lol:
18 godina 3 mjeseci ago #18494
od razor
Replied by razor on topic Longest session by LuDi_ShuPAK
Ajde ajde....kod nas je arsenal dosao igrati nogomet i dobro se oznojit...kod vas se dodju samo suncat
- blackhawk
- Posjetitelj
18 godina 3 mjeseci ago #18501
od blackhawk
Je...i zarade opekline od sunca koje usput rečeno ne naplaćujemo.Zato će sljedeće godine najebat... :lol: :lol:
Replied by blackhawk on topic Longest session by LuDi_ShuPAK
Razor napisao: Ajde ajde....kod nas je arsenal dosao igrati nogomet i dobro se oznojit...kod vas se dodju samo suncat
Je...i zarade opekline od sunca koje usput rečeno ne naplaćujemo.Zato će sljedeće godine najebat... :lol: :lol:
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.434 sekundi